Dolazi nam reality show inspiriran kontroverznom serijom ‘Squid Game’. Objavljen je šokantni trailer

Netflix je objavio prvi trailer za reality show inspiriran popularnom serijom.

Doba pandemije 2020. i 2021. obilježile su mnoge sada već legendarne serije i showovi, poput ‘Bridgertona’ i ‘Tiger Kinga’, a još jedna serija koja je ostavila veliki trag na opću populaciju u protekle tri godine neosporno je i Netflixova korejska senzacija, ‘The Squid Game’. Sada nam, nakon dugog čekanja, na male ekrane dolazi reality show inspiriran spomenutom serijom pod naslovom ‘Squid Game: The Challenge’.

Streaming div je objavio trailer za reality show, a ono što nam je odmah nakon prvog gledanja postalo jasno je to da će se raditi o jako napetoj, užasima i šokovima ispunjenoj TV poslastici. Ova nova ‘sezona zapravo’ će se biti inovativni tip emisije u kojoj će se 456 natjecatelja iz cijelog svijeta suočiti s raznim izazovima temeljenima na igri iz prve sezone. No, u ovom slučaju – preživjet će poraze te neće umirati.

Zapravo se radi o reality showu kojem je cilj dovesti natjecatelje do samih granica izdržljivosti – i u mentalnom i u fizičkom smislu. Očekivano, sklapat će se savezništva, taktizirati i spletkariti, a producenti kažu da će cijeli koncept gledatelje prikovati uz njihove televizore.

Najveća atrakcija cijele priče je nagrada od 4.56 milijuna dolara koliko će kući podnijeti pobjednik showa. Premijera prve epizode zakazana je za 22. Studeni. Dotad pogledajte trailer i prosudite sami hoćete li imati želuca gledati ovaj show.

LifestyleKulturaDolazi nam reality show inspiriran kontroverznom serijom ‘Squid Game’. Objavljen je šokantni...

Facebook

99,687FanovaLajkaj