I ovog Božića HUSH HUSH market donosi najkreativnije poklone!

HUSH HUSH market po četvrti put je s nama i to od 14. do 16. prosinca na već poznatoj adresi u Ilici 15/1 na 1.katu. i nudi rješenje za sve vaše poklon probleme!

Nakon uspješnog jesenskog izdanja, HUSH HUSH market  priprema nove poslastice za ljubitelje kvalitetnog domaćeg dizajna i  nekonfekcijskcijskih proizvoda. Što vas sve čeka, otkrivaju nam organizatorice Petra i Zdravka, vlasnice brendova odjeće LP design i umjetničkog nakita Zizou:

 “Ostvarila nam se velika želja i naša ideja HUSH HUSH marketa zaživila je među publikom ali i među kreativcima, dizajnerima što dokazuje iznimno velik broj prijava koje su pristigle za sudjelovanjem.

KRAKLE KERAMIKA

Sve nas to jako veseli jer nas čeka još jedan novi uzbudljivi market s nekim novim imenima koje ćete obožavati! Naravno tu su i neka znana imena koju ste već imali prilike vidjeti na prošlim eventima.

Ujedno ovog Božića slavimo prvu godinu održavanja marketa te jedva čekamo proslaviti je s našim posjetiteljima i izlagačima!”

MUSTRA

 Na HUSH HUSH marketu pronaći ćete pregršt ideja za darivanje! Čak osamnaest dizajnera prezentirati će vam svoje proizvode. Naći će se tu kožni modni dodaci; card holderi, kožni tregeri za hlače brenda Go retro, najfinija prirodna kozmetika, ručno tkani vuneni šalovi, mladenačke hudice brenda Mustre, vesela Krakle keramike ali i pregršt nakita, odjeće i ostalih modnih dodataka.

Visibaba Brewery

Nisu zaboravili ni vaša nepca,  pa ćete se tako moći zasladiti originalnim paprenjacima Bite art i nazdraviti odličnim kraft pivom Visibaba Brewery.

Posjetite HUSH HUSH market od petka 14. do nedjelje 16. prosinca  u našoj kreativnoj oazi u Ilici 15/1 a više informacija o samom eventu potražite na na  društvenim mrežama!

LifestyleKulturaI ovog Božića HUSH HUSH market donosi najkreativnije poklone!

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Facebook

99,687FanovaLajkaj