Morski gradić s najljepšim kinom ovog ljeta: Evo gdje želimo gledati filmove na godišnjem

Kino tik uz morsku obalu zvuči dosta dobro…

Zvijezde, lagani šum morskih valova i dobar film? Zvuči kao savršena kombinacija koja će od ove godine posebno živopisno zaživjeti u Biogradu na Moru, našem slatkom obalnom gradiću koji dobiva najljepše kino na Jadranu! Naime, Biograd na Moru je odlučio vratiti u život svoje donedavno zapušteno kino na otvorenom te ga je grad obnovio, a ovog ljeta ponovno će se tamo odvijati projekcije najnovijih filmova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VIZKULTURA (@vizkultura)

Inicijativu preuređenja i redizajna zapuštenog kina na sebe je preuzeo studio SODAA, a finalni rezultat zadivljujuće je lijep, funkcionalan prostor koji je estetski dao počast prošlosti ovog mjesta, ali i uveo u cijelu priču modernu, chic vibru.

Osim kino projekcija, pozornica i scena će se koristiti i za gostovanje kazališta, predstave i općenito služiti kao mali centar kulturnih događanja, što je grad Biograd na Moru prepoznao kao odličnu priliku ne samo za unaprjeđenje turističke ponude već i za podizanje životnog standarda zajednice.

LifestyleKulturaMorski gradić s najljepšim kinom ovog ljeta: Evo gdje želimo gledati filmove...

„Kućna“ verzija brow lifta po prvi puta dostupna je i u Hrvatskoj

Beauty inovacije iz dana u dan, preplavljuju društvene mreže, a itekako je teško, ako ste prava beauty entuzijastica, ne zajahati na isti taj val....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram