today-is-a-good-day

Počelo je još jedno Luftanje na Vidikovcu

Ove godine ponovno posjetite Vidikovac i doživite najljepši proplanak Parka Maksimir u punom sjaju.

Krenula je još jedna ljetna avantura uz Luftanje, filmski i glazbeni program koji će se odvijati tijekom tri ljetna mjeseca. Projektom se revitalizira Vidikovac kao mjesto društvenog okupljanja Zagrepčana i gostiju, a glazbenim i filmskim programima Luftanja, Vidikovac i Maksimir ponovno postaju mjesto kulturnih događanja te Vidikovac ponovno dobiva ulogu koju je imao u prošlosti grada.

Vidikovac tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci postaje prvi izbor Zagrepčana, ali i stranih posjetitelja za uživanje u glazbi, zelenilu i dobrom društvu, a nakon odlično prihvaćenog festivala Tko pjeva zlo ne misli, odlučili smo dodatno uljepšati tople zagrebačke večeri. Rezultat svega je Luftanje, program pod kojim se krije niz evenata koji se oslanjaju na filmsku i glazbenu umjetnost.

Svake subote posjetitelji će od 19 sati moći uživati u nastupima raznih izvođača i projekcijama filmskih klasika.

Ovogodišnji program započeo je s dva kultna filma – The Blues Brothers i Pakleni šund. Narednih subota na velikom platnu očekuju vas Bruce Lee, Hod po rubu uz band Johnny Cash tribute from Zagreb, Woodstock koji ove godine slavi 50tu obljetnicu, Zdrpi i briši, Briljantin, a zatim i nezaobilazni Elvis i Viva Las Vegas uz nastup dobro znanih Swingersa. Ljeto i Luftanje zatvara se dokumentarcem o Amy Winehouse, simbolično na dan njezinog rođenja, uz nastup izvrsne Nine Saffron & Back is Black Banda.

Ovu subotu (27. srpnja) ne propustite mjuzikl Kosa jedan od najpoznatijih filmskih prikaza hipijevske kulture i filozofije. Film o seoskom dečku koji se želi prijaviti i boriti u Vijetnamskom ratu, odlazi u New York gdje susreće i sprijateljuje se s grupom hipija, koji žive njemu posve nepoznatim načinom života. Od 19 sati prije projekcije filmova, družit ćemo se s bandom Yellow Submarine.

Uživajte u dugom toplom ljetu na Vidikovcu, uz hladna pića, kokice, dobro društvo i još bolji glazbeno-filmski program!

FotoPR
LifestyleKulturaPočelo je još jedno Luftanje na Vidikovcu

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram