Pogledali smo Netflixov crtani film Klaus i već je sad božićni klasik

Jasno nam je zašto svi pričaju o ovom crtiću!

U posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama uočili smo da se jako često spominje crtani film Klaus kao jedan od najboljih novih božićnih izdanja u kojima možete uživati s cijelom obitelji. Film koji je dostupan na Netflixu djeca će obožavati zbog humora, ali nevjerojatni vizuali i emocije oko kojih se vrti priča čine ga prikladnim za sve uzraste – pa i odrasle!

Crtani film prati avanturu poštara koji zbog poslovnih neuspjeha mora otići na zaleđeni otok blizu Sjevernog pola i to u gradić gdje se mještani preziru i djeca ne idu u školu. Igrom slučaja, Jesper, kako se poštar zove, u udaljenom dijelu otoka upoznaje tajanstvenog gospodina Klausa s kojim će uspjeti transformirati cijeli grad iz sivila i beznađa i pretvoriti ga u pravu božićnu bajku.

Nemojte da vas od gledanja odvrati činjenica da je riječ o crtanom filmu jer zaista je riječ o jednom od boljih božićnih ostvarenja u posljednjih nekoliko godina. Pogledajte trailer:

LifestyleKulturaPogledali smo Netflixov crtani film Klaus i već je sad božićni klasik

Marija Andrijašević: „U Zagreb nam stiže crème de la crème fitnessa“

Marija Andrijašević svojom karizmatičnom, energičnom i stručnom osobnošću predstavlja pravu lidericu u svijetu fitnessa i rekreacije. Ova diplomirana nutricionistica i trenerica, vlasnica SCORE Fitness Cluba u...

Facebook

99,687FanovaLajkaj