Stara priča, novo ruho: Ovih dana bingeamo omiljeni romantični naslov na Netflixu

Nezaboravni ljubavni par se vratio - ali ovog puta na male ekrane.

Neke romantične priče u našim srcima žive vječno, a jedna od njih, koja nas je prvo osvojila kao knjiga, a onda i kao hit film, ovih dana došla je na Netflix u formi TV serije i definitivno se već nalazi među najgledanijim naslovima te streaming platforme! Naime, radi se o ‘One Day’ novoj TV seriji, a koja je nasljednica istoimenog filma iz 2011. godine te književnog hita koji je napisao David Nicholls.

Ta priča o godinama ljubavi u raznih faza odnosa Emme i Dextera, koje su u prošlom filmskom ostvarenju utjelovili Anne Hathaway i Jim Sturgess, osvojila je publiku svojom životnošću, romantičnošću, ali i cijelim spektrom emocija opisanih na vrlo uvjerljiv i realističan način. Sada su te kultne zaljubljene likove utjelovili novi glumci, Mod i Leo Woodall, a serija se može pogledati od 8. veljače – te je već u par dana počela rušiti rekorde gledanosti.

Radnja prati nekoliko desetljeća života Emme i Dextera te njihovog turbulentnog odnosa, trailer vas čeka u nastavku, a dobro je znati i da serija ima 14 epizoda koje okvirno traju po 35 minuta svaka. Taman lagano večernje TV štivo koje će oduševiti sve željne romantike.

LifestyleKulturaStara priča, novo ruho: Ovih dana bingeamo omiljeni romantični naslov na...

Facebook

99,687FanovaLajkaj