Ljubitelji Harryja Pottera poslušajte – svi iskušavaju ovaj trik s mobitelom i čarolijom LUMOS

Malo čarolije za zimski dan!

Ne moramo previše objašnjavati tko je Harry Potter i koliki značaj ima za cijelu jednu generaciju ljudi koji su odrasli zajedno s magičnim svijetom koji je u svojim knjigama stvorila J.K. Rowling. Filmovi su samo rasplamsali zaljubljenost u likove koji i dalje žive u našim glavama i zapravo samo čekamo izliku da možemo svaki put iznova proživjeti osjećaj gledanja čarobnog okružja Hogwartsa.

Ako spadate u ljubitelje gore spomenutog magičnog svijeta, sigurno znate i imena čarolija te ste vjerojatno koji put testirali funkcionira li koja u stvarnosti. Za sve korisnika iPhonea to sada može postati stvarnost!

Naime, Instagramom se širi trik koji možete iskušati odmah i koji je prvo objavila stranica Secret London. Upute su jednostavne, a nakon što iskušate ovu brzu glasovnu naredbu, u svoj život ćete uvrstiti čaroliju “Lumos”, odnosno upalit ćete svjetiljku na mobitelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Secret London (@secret.london)

Dakle, dovoljno je reći “Hey Siri” i potom “Lumos” i upalit će se svjetiljka na mobitelu. Ali to nije sve! Na isti nači “Nox” će ugasiti svjetiljku dok će “Accio” i ime aplikacije koju želite korisiti otvoriti tu istu aplikaciju. Obavezno isprobajte i uživajte danas u ovoj čaroliji koja će vas transportirati u Hogwarts.

LifestyleLjubitelji Harryja Pottera poslušajte - svi iskušavaju ovaj trik s mobitelom i...

Mango outlet ima odličnu ponudu koja vrijedi samo danas!

Vjerujemo da ste već ulovili omiljene komade na sniženjima koja traju već mjesec dana, ali danas svakako bacite oko na Mango outlet jer imaju...

Crno-bijeli svijet prekiven točkicama: Pronašli smo 10 genijalnih polka dot komada

Uz prugice, definitivno najpopularniji i najdugovječniji uzorak svijeta su slatke točkice. Takozvani polka dot uzorak desetljećima je ključ romantičarskog looka, a iako ga se...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram