Sjećate se kultnih Tamagotchija? Vraćaju se na velika vrata i to kao modni dodatak!

Tamagotchi slavi 25. rođendan i vraća se u modernijem formatu koji je prikladniji za suvremenu publiku!

Devedesete je obilježio nagli rast industrije zabave i tehnologije. Od video igrica pa sve do igraćih konzola svijet je osjetio tehnološki napredak brže i intenzivnije no ikad prije pa su se i klinci tog vremena igrali s igračkama koje su bile drugačije od bilo čega ranije viđenog. Među njima svakako kultno mjesto nosi i Tamagotchi, legendarni digitalni kućni ljubimac koji je generacijama obilježio djetinjstvo.

S obzirom na to da Tamagotchi slavi svoj 25. rođendan, došlo je vrijeme da se modernizira te krene u korak s vremenom. Sada će briga o digitalnom ljubimcu biti intenzivnija, ali i lakša no ikad prije, a sve zahvaljujući Tamagotchi Smartu, pametnom satu koji će kupci moći nositi na ruci i tako cijelo vrijeme brinuti o svojoj igračkici. Ova nova verzija Tamagotchija dolazi i s nizom novih aktualnih funkcija, kao recimo ekran koji funkcionira na dodir, a na taj način svog digitalnog ljubimca možete i tehnički pomaziti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tama-Palace (@tamapalace)

Ovi će digitalni ljubimci na zapešću tako sada imati ekran na dodir koji će služiti za interakciju i maženje s „mališanom“, no imat će i mogućnost glasovnih kontrola kojima će se on, među ostalom, moći i probuditi, a tu je i pedometar za brojanje koraka.

Svaki će Tamagotchi doći sa svojim zasebnim likom, a prodavat će se i TamaSma ključevi preko kojih će vlasnici sata moći dobiti neke dodatne likove i predmete. Baterija bi mu trebala trajati oko 30 sati, a počet će se prodavati 23. studenog po cijeni od 68 dolara. Ako vam je dakle nedostajao ovaj relikt iz djetinjstva ili vas je žešće „oprala“ nostalgija, ovo može biti super poklon samima sebi za Božić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tama-Palace (@tamapalace)

LifestyleTechnoSjećate se kultnih Tamagotchija? Vraćaju se na velika vrata i to kao...

Severina oduševila prepunu ljetnu pozornicu Opatije

Nastup za koji se Severina pripremala dugo vremena, a dio čega je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna...

U najljepšoj kali stare jezgre Makarske pojavila se fantastična umjetnička instalacija

U jednoj od najljepših kala stare gradske jezgre Makarske do 14. kolovoza možete otkriti još jedno umjetničko iznenađenje zagrebačkog projekta Okolo koji ovdje gostuje od srpnja...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram