Slojevito oblačenje i neutralni tonovi obilježit će proljetnu sezonu…

Iako high street opcija na našem tržištu ne manjka, u posljednje vrijeme našu pažnju opetovano privlači Reserved koji je u jako kratkom roku postao omiljeni brend blogerica i fashionistica te stalan gost street style kombinacija koje će privući pažnju. Ovaj poljski brend nedavno je predstavio kolekciju za proljeće u neutralnim i zemljanim tonovima s ponekim akcentima boja gdje se kao najsnažnija točka kolekcije izdvaja univerzalna nosivost svih komada tijekom cijelog dana.

 

 

Upravo je to bila naša misao vodilja u snimanju mini editorijala s Reserved komadima; styling koji će odgovarati pomalo čudnim proljetnim temperaturama koje nas približavanjem nuli mogu iznenaditi ujutro dok u popodnevnim satima uklanjamo slojeve odjeće i uživamo u toplim zrakama sunca.

Zemljane i neutralne nijanse koje evociraju skandinavski stil već su se pokazale kao jedan od prominentnijih trendova za proljeće, no ovdje su razbijene floralnim uzorkom koji uvijek nađe put do naših ormara tijekom tople sezone. Reserved nas je osvojio retro elementima i vintage vibrom koje smo pronašli u modnim dodatcima i cipelama te koji će razbiti monotoniju svakodnevnih kombinacija.

Za muškarce još uvijek je dominantan “utility” stil koji pomalo podjeća na uniformu i koji u ovoj sezoni nikako ne može proći bez predimenzioniranih tzv. “dad” tenisica u neutralnim bojama. Bez obzira na sportsku estetiku kojom odiše, ovaj styling baš zbog neutralnih boja lako može postati svestran i prikladan za brojne prilike.

 

 

Zagrebačke ulice poslužile su kao idealna kulisa ove modne priče za koju je zaslužna fotografkinja Irma Vargić i Luka Lajić koji je odgovoran i za styling i produkciju (uz pomoć asistentice Marte Jerković), a našao se i u ulozi modela. Pridružila mu se i predivna Matea Senjak dok je za make up odgovorna Judita Anušić (Adita Make Up).