Ljubav na prvi pogled: Ova lepršava haljina zapela nam je za oko na TikToku

Neodoljivo ženstven model.

Društvene mreže i influenceri odavno su glavni kanali preko kojih saznajemo sve o trendovima u svijetu mode i beautyja, a ponekad se zaista na prvi pogled zaljubimo u neke njihove preporuke. Tako smo na TikToku influencerice Yasmin Devonport nabasali na dva videa u kojoj pokazuje i pozira u najljepšoj haljini za sve ljetne svečanosti ove godine.

@yasmindevonport_Heaven is a dress♬ The flower garden – ଘ (੭ˊ ꒳ ˋ) ੭✧* ੈ✩‧₊˚

Prekrasna, ženstvena silueta, crno-bijela lepršava tkanina, lagano korzetirani dio oko dekoltea i poprsja – ova haljina ima sve što možemo poželjeti od jedne svečane toalete, a potpisuje ju brend Arcina Ori. Model haljine službeno se zove Paloma, a fotografije i snimci žena koje ju nose vjerno ilustriraju o koliko se lepršavoj, nježnoj kreaciji radi. Svaki pokret zaljulja bogate slojeve tkanine, koji se u crnoj i bijeloj boji prelijevaju jedan preko drugoga.

@yasmindevonport_ @arcinaori ♬ original sound – Yasmin Devonport

Upravo ova fluidnost tijekom kretanja je najjači adut Paloma haljine koja inače košta 423 eura i 95 centi, te dolazi u veličinama od XS do XL. Možete ju kupiti ovdje i biti sigurni da ćete u njoj zablistati gdje god pošli.

ModaTrendoviLjubav na prvi pogled: Ova lepršava haljina zapela nam je za oko...

Facebook

99,687FanovaLajkaj