Za sve ljetne mladenke: Ove Mango sandalice s golemom bijelom mašnom vrište ‘vjenčanje’

Elegantne, chic i upečatljive.

Ako se udajete ovog ljeta ili ste pak gošća na vjenčanju te još uvijek niste odabrali cipele za tu prigodu, mi smo za vas u bogatom izboru Mangovog webshopa nabasali na najljepše cipele za svadbu koje smo ikada vidjeli. Radi se o predivnim sandalicama na visoku petu s golemom bijelom satiniranom mašnom na prstima, a koja zaista zrači svatovskom vibrom.

Ove predivne štikle kao stvorene su za svečanosti i svadbe, a koštaju 159.99 eura te ih možete pronaći na ovom linku. Potpetica od 8.5 centimetara idealne je visine kako biste mogli udobno hodati i cijelu noć plesati, a opet jamči izduženi, elegantni izgled nogu.

Bijela, biserna nijansa satena kojim su cipele presvučene svemu daje dodatan glam efekt u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Trenutno ove sandalice možete kupiti u brojevima od 36 do 41, no požurite, ne sumnjamo da će uskoro razgrabiti.

FotoMango
ModaTrendoviZa sve ljetne mladenke: Ove Mango sandalice s golemom bijelom mašnom vrište...

Kako biti podrška u trenutku suočavanja s dijagnozom raka dojke?

Mjesec listopad je poseban mjesec jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Samim time, vrijeme je kada se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog...

Za sve fanove ‘Friendsa’: Preslatke jeftine Sinsay jastučnice!

Humoristična serija ‘Friends’ koja je obilježila 1990-e odavno uživa kultni status, a zbog svoje feel-good vibre gledatelji joj se sada već desetljećima stalno iznova...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram