Nekoliko trikova koji će vam olakšati kupnju Zarinih komada

Obožavate Zaru? Onda morate znati i ove savjete koji će vas lakše usmjeriti u kupovini!

Zara zasigurno spada u najpopularnije brendove na našem području, to vidimo po količini čitanja članaka koje objavimo o ovoj trgovini pod okriljem Inditexa, ali i po brzini nestajanja ključnih / hit komada. Iako vjerujemo da se već dosta dobro snalazite među asortimanom ovog španjolskog high street diva, postoje neki trikovi i saznanja koji bi vam još više mogli olakšati kupovinu. Koji su to, saznajte u nastavku!

Promijenite način na koji gledate artikle

Jeste li ikada ušli na Zarine stranice i nije vam se svidio prikaz artikala? Ponekad osnovne postavke prikaza znaju biti nepregledne, a to lako riješite tako da pomaknete “slider” na desnoj gornjoj strani s natpisom “view”.

Provjerite u kojoj se trgovini nalazi komad koji vam treba

Neke komade nije lako naručiti online i trebate ih probati, a ne sadrži svaka trgovina Zare isti asortiman. Lako možete pronaći u kojoj se trgovini krije komad koji želite i je li dostupan u željenom broju.

Ispod naznačenih veličina artikla nalazi se natpis “Check in-store availability” gdje ćete prvo izabrati veličinu koja vam treba pa potom grad i pokazat će vam točne lokacije trgovina gdje se možete zaputiti.

Čekirajte muški odjel

Muški odjel Zare prepun je komada koji će se svidjeti i ženama. To su u prvom redu sakoi, ali na muškom odjelu potražite i obične majice (pogotovo bijele koje bolje izgledaju u muškom kroju) i ruksake, torbe i slično.

Tajni jezik etiketa 

Zasigurno ste i sami primijetili da konfekcijski brojevi u Zari nisu uvijek isti, odnosno jednom nosite S, a drugi put morate potražiti L. Takve situacije nerijetko mnoge sputavaju u online kupnji jer žele prvo isprobati odjeću kako bi bili sigurni da im odjevni komad savršeno pristaje.

Tajna se krije u tajnim Zarinim simbolima na etiketama – simboli upućuju o kakvom se kroju radi. Naime, ako je na gornjem dijelu etikete nacrtan sivi kvadrat, odjeća je true to size, odnosno veličina je normalna, a ako je nacrtan sivi trokut, trebate pripaziti, odnosno zamijeniti uobičajenu veličinu, jer je riječ o manjem kroju pa treba uzeti veći broj.

Vraćanje odjeće

Ako govorimo o online naručivanju, Zara ima odlično postavljene metode vraćanja odjeće koja vam ne odgovara. Osim povrata u trgovinu, možete si još više olakšati proces i naručiti dostavljača koji će po komade koje želite vratiti doći na vaša vrata. Upravo zbog ove činjenice, nerijetko je pametnije naručiti dva ista komada odjeće u različitom broju ako niste sigurni koji će vam odgovarati jer jedan od ta dva komada lako vratite!

ModaModa vijestiNekoliko trikova koji će vam olakšati kupnju Zarinih komada

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram