Nikad ljepše ruho Plitvičkih jezera! Prvi snijeg ih je pretvorio u ledeno carstvo

Idealna prilika za posjet.

Hrvatska ima puno predivnih prirodnih atrakcija, no najveća su definitivno Plitvička jezera. Taj Nacionalni park oduševljava ljepotom kristalno čiste jezerske vode, raskošnih, visokih slapova i bujnim zelenilom i šumama, a posebno je atraktivan kada ga prekrije snijeg. S obzirom na to da nam je ciklona prošlog vikenda donijela obilne oborine diljem zemlje i lijepe Plitvice pretvorile su se u pravu zimsku bajku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Croatia Full Of life (@croatiafulloflife)

Čarolija Plitvičkih jezera u zimskim mjesecima

Neodoljivi bijeli pokrivač prekrio je okolne šume te se sada smaragdna boja jezerske vode još jasnije ističe u kontrastu s bijelim drvećem, a i slapovi će uskoro početi sa smrzavanjem. Ako ste dosad bili na Plitvicama samo tijekom proljeća ili ljeta, kada su gužve veće, a karte skuplje, sada je pravo vrijeme da otkrijete čaroliju ovog posebnog mjesta i u zimskim mjesecima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Plitvice Lakes National Park (@plitvicelakesnp)

Sada je vrijeme da posjetite Plitvička jezera

Trenutno radno vrijeme Plitvičkih jezera je 8 do 15 sati, a ulaznice možete kupiti sve do 13 sati na ulazu u Park. Cijena za odrasle je 80 kuna, za grupe 75, studente 50, a za djecu 35 kuna. Dakle, ako obožavate snježne prizore koji izgledaju kao da su prenijeti u stvarnost iz crtića ‘Frozen’ ili pak iz priče o ‘Snježnoj kraljici’, pravac Plitvička jezera. Pod prvim snježnim pokrivačem izgledaju senzacionalno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Plitvice Lakes National Park (@plitvicelakesnp)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NP Plitvička jezera (@plitvice_np)

PutovanjaHrvatskaNikad ljepše ruho Plitvičkih jezera! Prvi snijeg ih je pretvorio u ledeno...

Havaianas ima fluffy verzije svojih japanki i natikača za zimske dane

Nakon šezdeset godina prisutnosti na tržištu, Havaianas i dalje ostaje predan inovacijama te iznenađuje industriju svake godine novim kreativnim dostignućima. Ovaj put, vodeći brend...

Znanje za budućnost: ovogodišnja Game Changer konferencija fokus stavlja na primjenjivo, novo i korisno

Ovogodišnje izdanje Game Changer 2.0 konferencije održat će se 12.10.2023., u zagrebačkom Z Centru, a kao i do sada omogućit će: upoznavanje zanimljivih ljudi u jedinstvenoj...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram