Kućice od drveta okovane snijegom pozivaju na posjet: U blizini Bleda skrilo se ‘must-visit’ glamping selo

Iskusite zimsku idilu na slovenski način.

Slovenija je odavno naša omiljena zimska vikend destinacija. Susjedna nam je država puna jako lijepih spa i wellness oaza, a uz prekrasnu prirodu i kulturne sadržaje nudi za svakoga ponešto. Ljubitelji sporta rado je posjećuju zbog zimskih aktivnosti na otvorenom, dok drugi pak traže mirno opuštanje u luksuznom smještaju okruženom divnim krajolikom.

Penzion Pibernik u blizini Bleda

Upravo smo za ovu potonju skupinu pronašli prekrasno uređeno glamping seoce u blizini jezera Bled, a koje se skupno zove Penzion Pibernik. Smješteno samo dva kilometra od čarobnog jezera Bled, ova oaza slatkih glamping drvenih kućica zimi se pretvara u idilično mjestašce prekriveno snijegom i ledom, a pruža maksimalnu udobnost i luksuz.

Penzion Pibernik je tako okružen hrastovim stablima i šumom, iznad rijeke Save u blizini Bleda, a savršen je odabir za sve one koji su željni outdoors aktivnosti, ali i večernjeg opuštanja uz kamin. Naime, kućice napravljene od drveta nude prekrasno uređene sobe za spavanje, privatnu terasu, WiFi, televiziju i malu privatnu saunu, a gostima su na raspolaganju i bicikli i najam skijaške opreme.

Svaka kućica ima svoju kupaonicu, a ujutro se poslužuje bogat doručak koji se sastoji samo od vrhunskih namirnica iz lokalnog uzgoja. Na posjedu se mogu pronaći i teniski i badminton tereni, kao i niz lijepo uređenih biciklističkih staza.

Okružen Julijskim Alpama, ovaj maleni glamping resort iz snova posebno čarobno izgleda tijekom zimskih mjeseci pa je sada pravo vrijeme da ga posjetite. Sve dodatne informacije možete pronaći na stranicama penziona Pibernik.

PutovanjaMeđunarodna putovanjaKućice od drveta okovane snijegom pozivaju na posjet: U blizini Bleda skrilo...

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram