Preletite preko alpske rijeke na najdužem zip lineu u Europi

A udaljen je samo malo više od dva sata od Zagreba!

Za Hrvate je slovenski Bled definitivno jedna od najpoznatijih atrakcija te zemlje, a svakog vikenda brojni naši sunarodnjaci odlaze na to prirodno slovensko jezero s romantičnom crkvicom i otočićem, šeću oko Bleda, jedu kremšnite te potencijalno zaplove s brodićem po površini vode. No, jeste li znali da se kod Bleda možete provozati i u zraku te iz druge perspektive doživjeti ovaj kraj?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sharon • La Petite Mademoiselle (@lapetitewanders)

Naime, iznad veličanstvene rijeke Save Dolinke, koja teče krajem Bleda, Bohinja i Kranjske gore, nalazi se najduži zip line u Europi. U blizini naselja Radovljica nalazi se tako ‘Zipline Dolinka’ koji je dobio naziv baš prema toj alpskoj rijeci koja se kasnije spaja sa Savom te teče i do Zagreba, a na ovom području je predivne tirkizne boje. Zip line se proteže na 4 kilometra te prati tok Save Dolinke, a dužina spuštanja podijeljena je na 7 različitih staza, sve to na visini od 350 do 700 metara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zipline Dolinka Bled (@ziplinedolinka)

Cijela tura traje oko 2 i pol sata, s različitim punktovima stajanja, a cijelo iskustvo omogućit će vam da preletite cijelo ovo područje te ga upoznate na posve drugačiji način. Sve o cijenama različitih paketa i ulaznica saznajte klikom na link i svoj sljedeći izlet na Bled ili Bohinj upotpunite ovim nezaboravnim iskustvom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zipline Dolinka Bled (@ziplinedolinka)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Delo (@casnik_delo)

PutovanjaMeđunarodna putovanjaPreletite preko alpske rijeke na najdužem zip lineu u Europi

Cover star Dina Levačić i Matea Jelić: ONE MOGU SVE

U nizu tekstova i priča na impresivnih 260 stranica Elle Hrvatska nastavlja rušiti barijere i pristupati uobičajenim temama iz uglova koji su neočekivani - u ljeto...

Facebook

99,687FanovaLajkaj