Praktično i jednostavno! L’Erbolario ima preslatke pakete koji će vam olakšati putovanja

L’Erbolario must have proizvodi izmamit će osmijeh na licu svake beauty entuzijastice!

Teško da ćete uspjeti svoju kupaonicu spremiti u jedan kofer i ponijeti na godišnji odmor. Tim više, ako imate djecu, kojima je boravak na plaži često dosadan, pa vučete milijun rekvizita kako za plažu, tako i za vrijeme poslije plaže. Pametno rješenje je ponijeti omiljeno mini pakiranje svog najdražeg proizvoda.

Novitet, Calabrian Citron kruti sapun u ovom praktičnom pakiranju dva u jedan nudi privlačnu i održivu rutinu čišćenja tijela i kose. Ekstrakt svježeg limuna, tonizira i zaglađuje, djeluje sinergijski s kokosovim i bademovim uljem, koji njeguju i omekšavaju kožu i kosu, a vi ste spremni za mirisnu pustolovinu! I niste zauzeli pola kofera!

Prošlogodišnji hit, parfem Coconut svojim egzotičnim notama vodi vas na Karibe i dolazi u praktično manjem pakiranju. Ujedno čitava linija u kojoj su krema za tijelo i krema za tuširanje te kruti šampon po mjeri je svake putne kozmetičke torbice.

Hidratantni gel za tuširanje i mirisna krema za tijelo dio su linije Altea. Ovaj set sadrži 75ml nježne kupelji i 75ml fluida za tijelo i ruke u praktičnoj kozmetičkoj torbici cvjetnog uzorka. Za hidratiziranu i nahranjenu kožu. Aromatični i mirisni gel za tuširanje iz linije Berries Flowers Wood sadrži dragocjene darove prirode – bobice i cvijeće gloga, latice cvjetova naranče i cedrovinu. Ima dragocjena svojstva toniziranja i omekšavanja, te kožu ostavlja čistom i hidratiziranom.

Sve ove divne proizvode možete spremiti i u limitirano izdanje XXL L’Erbolario torbe koje je ponovno izrađeno nakon 10 godina! Torba u koju stane baš sve može se u odabranim ljekarnama te uz kupnju tri sun proizvoda odabrati u 6 popularnih boja – maslinasto zelenoj, ledeno sivoj, jarko narančastoj, beige, tamno plavoj te ljubičastoj. Potražite u ljekarnama i Summer kit koji sadrži zgodnu, chic, mrežastu torbu za plažu od 100% pamuka, u 5 nevjerojatnih boja, ovisno o tome koju ste kremu za tijelo za brzo tamnjenje odabrali (SPF 15, 30 ili 50).

Napomenimo i to da L’Erbolario laboratorij nudi učinkovite proizvode visoke kvalitete za zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja i dugotrajnu i ravnomjernu preplanulost.  Vaše je samo da odaberete!

BeautyBeauty vijestiPraktično i jednostavno! L'Erbolario ima preslatke pakete koji će vam olakšati putovanja

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram