Ovaj model Birkenstockica trenutno svi obožavaju

Piše: Marija Čamber

Ovo je jedan od onih trendova koji jednostavno ili volite ili mrzite. Nije tajna da smo poslije COVID-a u svakodnevne kombinacije ubacili i nekoliko opuštenih komada u kojima smo provodili dane u karanteni. Ni sama ne bih nikada izašla vani u trenirci, no nakon COVID-a sve se promijenilo. Udobnost koju su nam pružale trenirke, kućne papuče i dekice nismo htjeli pustiti pa smo ih izveli na ulice i prilagodili ih svojim stilovima, a upravo Birkenstockov model ”Boston” nameće se kao najveći trend jeseni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily (@emswells)

Birkenstockov model ”Boston” kao glavni trend jeseni

Ovaj Birkenstockov model već je neko vrijeme tu, a Skandinavke, poznate trend-setterice i zagovarateljice minimalističkoga chica, upravo su one koje su popularizirale ovaj model i predstavile ga kao nešto drugo osim obuće koju nosimo samo doma. Nitko im ne može zamjeriti jer, vjerujem da ćemo se složiti, svi volimo onaj trenutak kada nakon cijelog dana dođemo doma i obučemo kućne papuče. Obožavam. Uz ovaj Birkenstock model taj osjećaj možete imati cijeloga dana, a možete ga kupiti na Birkenstock webu i za njih ćete morati izdvojiti od 900 kn do 1700 kn, a ovisno o boji i materijalu.

Ako vas još uvijek nismo uvjerili da je ovo IT komad sezone, u nastavku vam donosimo inspiraciju kako Bostonice nose brojne fashionistice i fashionisti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily (@emswells)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASHLEY CASSIDY (@ashbegash)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASHLEY CASSIDY (@ashbegash)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloë Mcginley (@chloemaymcginley)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Medic (@father_of_djordje)

 

‘Trend alert’ vam donosi Marija Čamber, za više modne inspiracije, pratite je na Instagramu.

 

ModaStreetstyleOvaj model Birkenstockica trenutno svi obožavaju

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram