Nevjerojatno dugotrajni i povoljni – ovo su mirisi koje vrijedi isprobati

Ovi čarobni mirisi nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Možda ćete se i složiti da vrućine i  parfemi ne idu ruku pod ruku. Zato je pravo vrijeme da se prisjetimo naših/vaših najdražih parfema iz čarobnog L’Erbolarija. Dobra je stvar, većina ovih parfema je i za vas i za njega!

Krenimo sa zlatom! U L’Erbolario Golden Bouquet mirisnoj liniji odabrano je cvijeće zlatne boje: žuti iris, zlatnica (Solidago), jaglac… Svidjet će se  svim ljubiteljicama čarobnih nota cvijeta irisa. Beskompromisna dominacija pudera, uz momente drveta i zemlje daju elegantan, smiren, topao dojam.

Nakon zlata vrijeme je za srebro! L’Erbolario Silver Bouquet linija sadrži ekstrakte biljaka čije listovi odlikuju srebrnaste nijanse. Raskošne, ali osvježavajuće arome razveselit će i nju, ali i njega. Svjež i dugotrajan, osvojit će one koji vole pomalo slatkaste, citrusne, vesele i ležerne parfeme.

L’Erbolario Beries je jednostavan, citrusno- cvjetni-drvenasti parfem koji će probuditi vaša osjetila u eksploziji mirisa dragocjenih drva omotanih notama grejpa, naranče i crvenog papra. Dočarat će šetnju prirodom kroz mirisno voće, mirisne latice i aromatični miris šume. Miris je drven i nježan, idealan i za muškarce i za žene.

L’Erbolario Purple Rose parfem cvjetnog mirisa s tisuću latica crvene ruže, đurđice i irisa, uz neodoljivi dodatak citrusnih nota mandarine – pravo je čudo nježnosti i senzualnosti.

Za sam kraj smo ostavili čarobni, ponosni Iris. L’erbolario Iris je senzualan, bogat i puderast miris koji će vas očarati i za sobom ostaviti neodoljiv trag intenzivne arome. Kompoziciju čine aldehidi i bergamot u visokim notama, iris i glog u srcu, i slatko-začinska baza koja uključuje note duhana, vanilije i šećernog sirupa. L’erbolario Iris nose žene koje žele biti primijećene i zapamćene.

Svoju jesensku mirisnu poslasticu odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.

BeautyBeauty vijestiNevjerojatno dugotrajni i povoljni - ovo su mirisi koje vrijedi isprobati

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram