Pripreme za blagdanske partyje mogu početi: Mango ima ‘glamour & glitz’ kolekciju u kojoj ćemo blistati

Birajte li šljokice, metalik niti ili kristale?

Iako do Božića imamo još nešto manje od dva mjeseca, high street brendovi pobrinuli su se da u modnom smislu što ranije krenemo razmišljati o brojnim blagdanskim partyjima koje ćemo u to najveselije doba godine pohoditi. I dok su za božićne tulume i domjenke uvijek odlična opcija satinirane ili pak baršunaste smaragdne haljine, ponekad poželimo i malo eksperimentirati – te se opskrbiti pokojim novim modnim komadom.

Ove sezone tako bismo najljepše statement fashion komade za partyje mogli pronaći u Mangovoj novoj ‘glamour & glitz’ kolekciji, a koja obiluje šljokicama, kristalićima, crnom i fuksija rozom bojom, alii raznih teksturama materijala – te je savršen za sve partyjanerice koje žele ‘podebljati’ svoju zalihu malih svečanih haljinica za tulume.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MANGO OUTFITS 🍁🍂 (@mango.outfits)

Od pletenih haljina s metalik nitima pa sve do lepršavih baby doll modela koji podsjećaju na modu 60-ih, od štikli s kristalićima pa sve do torbica od baršuna – u kovoj kolekciji nema čega nema, a sve izgleda istovremeno jako seksi, a opet minimalistički. Naše favorite pronađite u nastavku, a cijelu kolekciju razgledajte putem ovog linka.

Mi već sad možemo zamisliti kako plešemo na božićnim partyjima u nekima od ovih komada.

Pletena haljina – 449 kuna
Haljina s volan rukavima – 449 kuna
Asimetrična bluza – 199 kuna
Baršunasta torbica – 169 kuna
Mrežaste gležnjače s petom – 599 kuna
Štikle s vinilom – 299 kuna
Haljina s volanima – 599 kuna
Torba s kristalićima – 299 kuna
Košulja – 299 kuna
Cipele – 451 kuna
ModaTrendoviPripreme za blagdanske partyje mogu početi: Mango ima 'glamour & glitz' kolekciju...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram