Kako IZIPIZI naočale nose poznate Splićanke i Splićani?

Splitski IZIPIZI store je otkako je prošlog proljeća otvorio svoja vrata na Morpurgovoj poljani u centru grada postao nezaobilazna adresa svih ljubitelja odličnog dizajna naočala po prihvatljivim cijenama.

Predblagdansko IZIPIZI druženje, ove godine održano je u poznatoj splitskoj pizzeriji Bokamorra, a nisu ga propustili poznati Splićani i Splićanke poput Domenice Žuvele, Fani Čapalije, Anamarije i Antonia Asanovića, Jelene Kalinić, Silvie Dvornik, Marka Pecotića i drugih.

U opuštenoj atmosferi uz pizzu i koktele imali su priliku razgledati brojne novitete ovog inovativnog francuskog brenda, ali i potražiti inspiraciju za poklone koje će staviti najmilijima pod bor.

Nakon blagdana, ljubitelji snježnih aktivnosti uputit će se na skijanje, a za njih su kao stvorene IZIPIZI Sun Snow naočale predviđene za bezbrižno uživanje u svakoj situaciji, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu. Posebno dizajnirano duplo staklo i potpuna ventilacija sprječavaju pojavu zamagljivanja, ne žrtvujući pritom elegantan i sofisticiran izgled ovog modela. Tu je i nova IZIPIZI Essentia kolekcija, nadahnuta elementima prirode koji nas okružuju , zrnatih i teksturom bogatih okvira mliječnih i voštanih efekata.

Marija Čamber

U bogatoj IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja i modela, unutar kojeg baš svatko može odabrati jedan za sebe.

Domenica Žuvela

Jedna od novosti svakako je i nova IZIPIZI Sleeping kolekcija. Kako bi vam pomogao stati na kraj problemima sa spavanjem, IZIPIZI je zajedno s optometrijskim istraživačem, razvio revolucionarno rješenje, koje na prvu zvuči upravo nevjerojatno, naočale za spavanje. Zahvaljujući GoodNight© tehnologiji , SLEEPING leće blokiraju umjetno svjetlo i pokreću prirodnu proizvodnju melatonina. Kao rezultat, cirkadijalni ciklus vašeg tijela vraća se u puni prirodni zamah, tako da brzo utonete u okrepljujući san. Budući da nam je u ovim užurbanim vremenima dobar san postao luksuz, IZIPIZI Sleeping naočale su još jedna odlična ideja za Božićni poklon.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

CelebuzzEventiKako IZIPIZI naočale nose poznate Splićanke i Splićani?

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram