Stylish i upečatljive: 10 H&M haljina za ludu novogodišnju noć ili božićni party

Modeli koji će privlačiti pažnju.

Ušli smo u blagdanski tjedan, odnosno još vrlo sitno odbrojavamo do Božića, a potom i do Nove godine. To ujedno znači i da svake večeri na televizijskom programu možemo pronaći božićne filmove, ali i da je sezona blagdanskih tuluma, svečanosti i domjenaka u punom jeku – a u tim prilikama želimo zablistati u punom modnom sjaju.

Božićni period veselja dopušta nam da se i u modnom smislu zaigramo sa svojim outfitima i zablistamo jače nego ikad. Od toga da nosimo šljokaste haljine i sjajimo poput disco kugli pa sve do toga da furamo party opravice s resicama ili pak kristalima – u fashion je smislu u ovom periodu sve dozvoljeno. Srećom, odlične modele party haljina u kojima ćete privlačiti pažnju gdje god odlučili poći odsad možete pronaći i u high street ponudi – za ne baš visoke cijene.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli STYLE PRINTS (@styleprints)

Mi smo tako izdvojili čak 10 modela odličnih haljina za novogodišnji ili božićni tulum, a koje se nalaze na webshopu švedskog modnog diva H&M-a. Cijene im nisu previsoke, a još uvijek ih stignete naručiti te u njima zablistati ovih blagdana. Koju vi birate?

40 eura
50 eura

50 eura
65 eura
65 eura
50 eura
25 eura
50 eura
60 eura
ModaTrendoviStylish i upečatljive: 10 H&M haljina za ludu novogodišnju noć ili božićni...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram