Nosi nam se manikura u ‘IT’ boji godine – upečatljivoj ‘Viva Magenta’ rozoj

Za vesele, a ženstvene nokte.

U posljednjem mjesecu prošle godine se tradicionalno odlučuje koja će boja obilježiti nadolazeću, odnosno ovu u kojoj se sada nalazimo, 2023. Institut Pantone tako odluči koja će nijansa i boja odrediti modne i beauty trendove tijekom sljedećih 365 dana, a za ovu godinu je potvrđeno da je to specifična hot pink nijansa naziva ‘Viva Magenta’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PANTONE (@pantone)

Prethodna godina je bila u znaku jednobojnih manikura, a isti trend nastavit će se i kroz ovu godinu. Tako će najtraženija nijansa noktiju biti ona u veselom, malina rozom tonu, a koji je već sad preplavio Instagram profile beauty entuzijastica.

‘Viva Magenta’ je vibrantna nijansi crvene boje koja predstavlja kombinaciju plavih, crvenih pa čak i crnih tonova, a rezultat je pink ton koji se sjajno slaže i s tamnom i sa svijetlom puti kože. Pronaći nijansu koja je identična onoj koju preporučuje Pantone može biti izazovno stoga ako radite DIY manikuru savjetovali bismo da na paleti kreirate mješavinu lakova crvene i plave boje kako biste dobili ovu sekundarnu jedinstvenu nijansu.

U nastavku vam donosimo i nekoliko lookova ovog tipa s društvenih mreža, a koji potvrđuju da se radi o jako lijepoj, zaigranoj, a opet ženstvenoj nijansi koju se isplati isprobati i na vlastitim rukama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabella Przespolewska (@izabella_nailsart)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natalia Niedbałka (@progresofnails)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Merna Merzo (@prime.and.polish)

BeautyDekorativna kozmetikaNosi nam se manikura u 'IT' boji godine - upečatljivoj 'Viva Magenta'...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram