Filmska vijest godine! Uskoro u kina dolaze novi ‘Lord of the Rings’ nastavci!

Mišljenja o ovom projektu su podijeljena.

Uz čarobnjački svijet ‘Harry Pottera’, definitivno najpopularnija filmsko/književna franšiza svijeta je ona o ‘Gospodaru prstenova’. Ta trilogija opčinila je svijet čim je prvi puta objavljena u formi romana, a potom je početkom milenija ponovno doživjela boom popularnosti zahvaljujući epskim filmovima Petera Jacksona.

Ta je filmska trilogija dobila rekordan broj Oscara te ušla u povijest kao vjerojatno najomiljenija franšiza fantasy žanra, a sada je potvrđena i vijest da će se snimati novi filmovi s tematikom ‘Lord of the Ringsa’. Naime, tu je veliku vijest već potvrdio izvršni direktor Warner Bros. Discoveryja, David Zaslav – tako da je projekt već stavljen u pogon.

Ponovno će na filmovima raditi Peter Jackson, kao i njegove dvije dugogodišnje suradnice koje su napisale scenarij i za prva tri filma o ‘Gospodaru prstenova’. Riječ je o novozelandskim spisateljicama Fran Walsh i Philippi Boyens, a koje su ovu najavu novih LOTR filmova komentirale na sljedeći način:

‘Veselimo se daljnjem razvoju priče i sigurni smo da nećemo razočarati gledatelje. Prošlo je mnogo godina, ali ljubav prema LOTR trilogiji ne jenjava. Imamo još štošta za ispričati, stoga je pravo vrijeme da nove generacije, a i one stare, počastimo novim nastavcima i omogućimo im točno ono što očekuju, i možda malo više od toga…’, kazale su.

Nove detalje, kao i datum premijere prvog od niza filmova, saznat ćemo kasnije ove godine, a reakcije javnosti trenutno su podijeljene. Neki smatraju kako je ovo genijalna vijest jer svijet mašte koji je stvorio pisac Tolkien nikada neće biti dovoljno istražen, a s druge strane neki smatraju kako je ovo eksploatiranje prijašnjih uspješnih projekata samo kako bi se zgrnuo dodatan novac.

FotoIMDB
LifestyleKulturaFilmska vijest godine! Uskoro u kina dolaze novi 'Lord of the Rings'...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram