Meč za pamćenje: U Cinestaru održana prava boksačka premijera filma CREED III

Premijeri su prisustvovali MMA borci, boksači i hrvači Igor Pokrajac, Marko Milun, Luka Ćurković i Dominik Etlinger.

Uzvanici na premijeri filma CREED III Mario Petreković, Neven Ciganović, Renata Sopek, Sandi Pego, Davor Garić, Mijo Matić, Ariana Piknjač, Dario Marčac i CREW najveća zajednica kreatora na TikToku (Igor Jadan, Adrian Popović, Filip Janeš i Tin Gojković) te boksači, MMA borci i hrvači Igor Pokrajac, Marko Milun, Luka Ćurković, Dominik Etlinger došli su spremni za finalni meč, a neki su i stupili u ring sinoć na premijernom prikazivanju filma CREED III u CineStaru u Z centru.

U sklopu premijere održano je natjecanje CREED VS TI, boksački challenge Polleo Sporta pod vodstvom Maria Petrekovića. Brojni posjetitelji su pokazali svoje vještine u ringu, no ipak je tik-tokerski kolektiv CREW osvojio najviše nagrada.

CREED III u distribuciji Blitza pogledajte već danas u kinima u premium IMAX® i 4DX® formatima.

Ulaznice kupite na blagajnama kina ili na https://cinestarcinemas.hr/

Nakon što je dominirao svijetom boksa, Adonis je napredovao u karijeri i obiteljskom životu. Prošle su godine otkako je Adonis Creed šokirao svijet pojavivši se niotkuda i osvojivši titulu u teškoj kategoriji koju su nekoć imali njegov pokojni otac, Apollo Creed, i mentor, Rocky Balboa.

“Creed III” je priča o Donnieju i njegovoj supruzi Bianci – koju ponovo glumi Tessa Thompson – u osvitu nove ere. Biancina uspješna glazbena karijera prerasta u producentsku, a njihova mlada kćer Amara želi boksati poput svog oca. Život je postao ljepši nego što je Adonis ikada zamišljao da može biti, unatoč zdravstvenim poteškoćama s kojima se suočava njegova voljena majka, Mary-Anne, koju ponovo utjelovljuje zvijezda Phylicia Rashad.

Baš kada budućnost izgleda blistavo, Adonisova prošlost zadaje snažan udarac koji nije očekivao. U tinejdžerskim danima Adonisa je trenirao  Damian “Dame” Anderson, stariji klinac iz popravnog doma u kojem je Adonis živio. Kad ih je nasilni ulični incident doveo u opasnost, Dame je završio na odsluženju 18 godina zatvora. Nakon puštanja na slobodu dolazi Adonisu tražeći priliku da se bori protiv Chaveza za naslov. Adonis se mora suočiti s ogorčenim i ljubomornim čovjekom koji mu je nekoć bio prijatelj.

Michael B. Jordan, glavni glumac te redatelj i producent filma je prilikom premijere izjavio : Ovo je film koji treba gledati na velikom platnu! Borbe, akcija – želite to vidjeti izbliza i osobno, želite osjetiti svaki udarac, čuti svaki udarac, vidjeti svaku kap znoja i kap krvi. Ovo je film koji će vas nasmijati, rasplakati i razveseliti! Želim da svi odu iz kina osjećajući se dobro.

Uz Michaela B. Jordana u filmu glume još i Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, Mila Kent i Phylicia Rashad.

CelebuzzEventiMeč za pamćenje: U Cinestaru održana prava boksačka premijera filma CREED III

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram