Tražite slatki proljetni ukras za dom? Razmislite o ovim mekanim jastučićima u obliku cvjetića!

Neodoljiva doza proljetnog štiha koja podiže svaki interijer.

Pripreme za proljetne mjesece u punom su jeku, a mi smo već spremni u svoje domove unijeti slatke dekoracije koje prizivaju pastelne tonove cvijeća. Od dekoracija za Uskrs u formi zečića, pa sve do cvjetnih vjenčića – trenutno nam se sviđa svaka dizajnerska natruha proljeća koja podiže životni prostor pa smo tako pronašli i preslatke jastučiće koji odišu proljetnom vibrom.

Naime, na webshopu Amazona možete pronaći zaista jako slatke, meke i udobne dekorativne jastučiće u obliku malih, debelih cvjetića ili pak listića biljaka, a koji će u vaš dnevni boravak unijeti svježinu i vedri duh buđenja prirode.

Ponuda na Amazonu je bogata pa je moguće kupiti cvjetiće-jastučiće u raznim bojama, teksturama i od različitih materijala, a za ljubitelje sukulenata su tu i jastuci u formi tih otpornih biljčica. Cijene im se kreću od 10 dolara na više, a cijeli izbor pogledajte ovdje.

FotoAmazon
Jolie domJolie biraTražite slatki proljetni ukras za dom? Razmislite o ovim mekanim jastučićima u...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram