Vladavina proljetnih mirisa iz L’Erbolaria može početi!

Kako miriše proljeće?

Dok hladni zimski mjeseci traže “utješne”, toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. Cvjetni mirisi su jedna od glavnih kategorija kad je riječ o parfemima. Oni su više-manje laganiji i prozračniji, a mi ćemo vam predložiti L’Erbolario mirisne favorite za ljepše i mirisnije proljeće.

L’Erbolario Regine dei Prati inspiriran je proljećem i prirodom koja se budi. Idilične esencije proljeća, svježe, zelene note i opojni miris cvijeća vraćaju u bezbrižnost djetinjstva. L’erbolario Regine dei prati otmjen je, slastan, lagan i prozračan miris svježih nota poljskog cvijeća, kamilice i tratinčice u prvom planu.

Ples cvjetova je čudesna parfemska kompozicija irisa, ruže, kamelije i mošusa koja na koži ostavlja proljetni, rascvjetani bogati trag, nježan, a opet upečatljiv.

Što je proljeće bez mirisa jorgovana? Parfem Lillà Lillà obavija vaše tijelo i dušu, iznenađuje osjećajem lakoće i sreće te proljetnog veselja koje ovaj miris pruža.

Omiljena Viola skriva savršenu mješavinu cvjetnog šarma ljubičice i nekoliko suptilnih šumskih nota.

Kako romantično zvuči- povjetarac njiše prepuno polje cvjetova maka. Parfem Papavero širi hipnotični, puni misteriozni miris maka, a zavodljive note dolaze od indijske davane i vodenog jasmina. Oduševit će one koji vole cvjetne mirise.

I za kraj, Dalia. Sva ljepota dalije sadržana je u istoimenom parfemu s cvjetnim i ženstvenim notama. Note: slatka naranča, palmarosa, bijelo grožđe, dalija, cedar, egipatski geranij.

L’Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te na Pharmeria online platformi.

BeautyBeauty vijestiVladavina proljetnih mirisa iz L'Erbolaria može početi!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram