Najzabavniji film godine tek što nije stigao: Pogledajte trailer za ‘Barbie’!

Definitivno najveći kino hit 2023.

Već godinu dana neprekidno se priča o filmu ‘Barbie’, dugonajavljivanom hitu koji bi u kina trebao stići u srpnju ove godine, a prvi puta u povijesti na filmsko će platno prenijeti priču o kultnoj lutki za djevojčice – Barbie. Nakon mjeseci strpljivog iščekivanja, napokon je tu i trailer za ovaj film u kojem glume zaista mnoga slavna imena. Od Margot Robbie i Due Lipe, pa sve do Ryana Goslinga i Helen Mirren, ‘Barbie’ cast pod redateljskom palicom Grete Gerwig okupio je mnoge A-listere na jedno mjesto, a finalni rezultat trebao bi biti spektakularan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

S obzirom na to da su tijekom mjeseci u javnost puštane fotografije sa seta filma, odavno znamo da će estetski ovo biti pravo pink remek-djelo, a sada nam je trailer otkrio dodatne detalje o radnji. Tako znamo da u filmu neće biti jedna Barbie, već njih više, a svaka će imati posebno ime i dostignuća, kao i prepoznatljiv izgled. Sve ‘lutkice’ u filmu temelje se na povijesnim Barbie lutkama koje su obilježile desetljeća od 1960-ih pa do danas. Isto tako, otkriveno je i da će više glumaca utjeloviti razne verzije Kenova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BARBIE (@barbiethemovie)

Mnogi smatraju kako će ovaj film zapravo biti velika posveta ženama i feminizmu, što je zanimljivo s obzirom na to da će priča biti pričana kroz prizmu često kritizirane i pretjerano seksualizirane lutke Barbie. Tako ćemo u filmu osim glavne Barbie koju utjelovljuje Margot Robbie, vidjeti Barbie novinarku, sutkinju, diplomatkinju, sirenu, doktoricu, nobelovku – dok će Kenovi biti samo Kenovi, bez puno drugih karakteristika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BARBIE (@barbiethemovie)

Osim već spomenutih velikih glumačkih imena, u ostalim važnim ulogama u filmu pojavit će se i Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa i Scott Evans. Bit će tu i Will Ferrell, Michael Cera, Issa Rae, Emma Mackey, Alexandra Shipp i Kate McKinnon, a djelić atmosfere filma koji će vas sigurno osvojiti pogledajte u nastavku.

LifestyleKulturaNajzabavniji film godine tek što nije stigao: Pogledajte trailer za 'Barbie'!

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram