Odličan prijelazni komad iz proljeća u ljeto je košulja-haljina. Imamo 10 divnih modela

Od neutralnih nijansi pa sve do žarko crvenog modela.

Ponekad se čini nemoguće spojiti dobar stil i prijelazno razdoblje između dva godišnja doba. Previše slojeva, ujutro hladno, popodne vruće, nositi jaknu ili ju ne nositi – sve su to problemi s kojima se u modnom i praktičkom smislu suočavamo tijekom kasnog proljeća i ranog ljeta, a ako želite naš savjet, najjednostavniji način da u tom zeznutom periodu izgledate chic je taj da uvijek na sebi imate stylish košulju-haljinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸 ZARA OUTFITS 🌸 (@zara.outfits)

Naime, košulje-haljine izgledaju jako otmjeno i ženstveno, a opet casual te su savršeno prikladne za nošenje od jutra do sutra. Možete ih kombinirati i sa štiklama i sa tenisicama, a rukave im je lako podvući te tako od dugih stvoriti kratke. Sve u svemu, radi se o svestranom komadu odjeće koji se uvijek dobro nađe u ormaru, a posebno ga volimo nositi upravo tijekom svibnja i lipnja – kada temperature nisu još prave ljetne, ali su dovoljno visoke da traže laganije outfite.

Stoga smo za vas u nastavku pripremili mali shopping vodič kroz 10 najljepših modela košulja-haljina iz aktualne ponude Zare i Manga, naših najdražih high street brendova.

Zara: 

45.95 eura
39.95 eura
29.95 eura
39.95 eura
49.95 eura

Mango: 

69.99 eura
59.99 eura
59.99 eura
49.99 eura
49.99 eura
ModaTrendoviOdličan prijelazni komad iz proljeća u ljeto je košulja-haljina. Imamo 10 divnih...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram