Stara Vlaška postaje poprište jako zanimljivog proljetnog festivala

S dolaskom toplijih i sunčanih dana koje smo svi jedva dočekali, kreće i razdoblje događanja na otvorenom. Tako 8. lipnja počinje još jedno izdanje najpoznatijeg (pro)ljetnog festivala za mlade – Beats&Bites, ovoga puta na atraktivnoj lokaciji u novootvorenoj pješačkoj zoni u samom centru grada- ulica Stara Vlaška koje će trajati sve do 17. lipnja.

Beats&Bites festival brzo je svojim mladenačkim konceptom osvojio srca publike, a poznat je upravo po svojim kreativnim lokacijama održavanja u centru grada – prijašnjih godina se tako dovijao na garaži Tuškanac te na predivnim Krešićevim livadama usred šume na Tuškancu, a ove se godine seli u donji dio centra grada. Festival će tako oživjeti nedavno otvorenu pješačku zonu u Staroj Vlaškoj. Beats&bites spaja odličnu muziku mladih DJ-a te najfinije zalogaje zagrebačkih ugostitelja. Tako ćete na ovom izdanju B&B-a moći probati neke od najfinijih burgera, koktela, ribljih street food specijaliteta, krilaca, spring rolica, cicchetta, ali se i zasladiti s najfinijim domaćim palačinkama te krafnama.

Što se tiče zabavnog programa, na repertoaru će biti neki od trenutno najpopularnijih mladih domaćih dj-a, a svaku večer posjetitelje očekuje tematska muzička večer. Festival će i preko dana te u predvečernjim satima nuditi razne aktivnosti, pa će se tako posjetitelji moći okušati u kvizu općeg znanja, ili se prijaviti na neki od bela ili beer pong turnira.

Od ugostitelja, na ovom će se festivalu predstaviti Bit burger s raznim verzijama burgera, među kojima će imati i vegansku opciju, kao i kućica Shank s krilcima, stripsima i drugim malim zalogajima. Po prvi puta će se predstaviti i Tunaholic restoran, koji ima restorane u Rovinju, Trogiru, Zagrebu te Beogradu, kao i kućica Kužina koja će u svojoj ponudi, između ostalog, imati i pulled pork sendvič i mazalice.

Za ponudu slatkog na festivalu bit će zaslužne Palačinke.hr i Crofna koja će nam predstaviti vrlo interesantne krafne s raznim punjenjima poput Kinder Buena, Nutelle i sl. Cicchetti su tapas bar koji će se također premijerno pojaviti u festivalskoj verziji, u suradnji s kućicom Tipsy koja već tradicionalno posjetitelje osvježava odličnim koktelima zanimljivih naziva i sastojaka. Za osvježiti žedna nepca, zaslužna će biti i Mangosta s veoma bogatom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih koktela i pića. Uz Mlinarove nove plant based proizvode, hladne Bavariju, Jamnicu, vina Kutjevo i Hendricks s Thomas Henryjem te savršene začine Kotanyi.

Radno vrijeme festivala je od 16-23 sata preko tjedna, petkom i subotom do ponoći, a subotom i nedjeljom od podne. Festival će trajati 10 dana, do 17.6. a za više informacija o ponudi hrane te zabavnom i glazbenom programu posjetite Beats&Bites Instagram stranicu.

FotoPress
LifestyleStara Vlaška postaje poprište jako zanimljivog proljetnog festivala

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram