Ljetni topovi i košulje kao zvijezde outfita: 15 komada koje možete uhvatiti na sniženjima

Jer je dobroj prilici za shopping teško odoljeti.

Vjerujemo da ste se ljetnim haljinama već opskrbili te da je u tom smislu vaša ljetna garderoba dupkom puna, no jeste li već investirali i u efektne, stylish topove i košulje? Ako je odgovor negativan, sada je pravo vrijeme da to učinite jer ovih dana kreću sezonska sniženja u omiljenim nam high street brendovima pa odlične komade možete ‘ubosti’ po jeftinijim cijenama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸 ZARA OUTFITS 🌸 (@zara.outfits)

Zara prva otvara sezonu rasprodaja, koje započinju večeras u 20.00 sati, a potom će uslijediti i Mango. To znači da će na webshopovima nastati ludnica te će se svi poželjeti domoći željenog artikla što prije i brže, pa je važno da svoju shopping košaricu pripremite unaprijed. Srećom, zato smo tu mi da vam pomognemo.

Izdvojili smo tako 15 odličnih košulja, bluza i topova iz ponude Manga i Zare, a koje ćete uskoro moći kupiti po sniženim cijenama. Trenutno su dostupni u svim veličinama, no vjerojatno vrlo brzo neće biti tako, pa je važno da ih ‘upecate’ dok su još na stanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸 ZARA OUTFITS 🌸 (@zara.outfits)

Košulje planiramo nositi na plažu, a topove u noćne ljetne izlaske. U svakom slučaju, svestrani nam i trendi komadi uvijek dobro dođu, a ako ih kombiniramo sa sakoima moći ćemo ih nositi i tijekom jeseni.

Naš izbor modela u koje se isplati investirati potražite u nastavku.

Zara: 

17.99 eura
25.95 eura
29.95 eura
17.99 eura
25.95 eura
17.99 eura
29.95 eura
17.99 eura

Mango: 

49.99 eura
49.99 eura
22,99 eura
39.99 eura
29.99 eura
45.95 eura
59.99 eura
ModaTrendoviLjetni topovi i košulje kao zvijezde outfita: 15 komada koje možete uhvatiti...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram