Rab skriva jednu od bajkovitijih plaža Jadrana, a za koju je malo tko čuo!

Oaza mora, pijeska i genijalnih lounge kreveta s baldahinima.

Rab je jedan od sjevernijih jadranskih otoka, a iako ga krasi divna stara gradska jezgra, pješčane plaže i brojne prirodne ljepote – i dalje je od turista poprilično zaboravljen. Znamo da postoje popularniji i manje popularni otoci naše obale, a Rab je tako zasad još uvijek relativno neotkriven među stranim turistima, što je svakako šteta jer ima puno toga za ponuditi svojim gostima.

Tako se na njemu smjestila i malena, ali divna plaža Pudarica za koju je rijetko tko čuo. Radi se o slatkoj pješčanoj uvali velike ljepote, a koja je idealna za obitelji s malom djecom ili pak parove željne uživanja u čistom moru i malo romantike. Naime, na Pudarici se smjestio i niz lounge kreveta s baldahinima, a koji pružaju zaštitu od ljetne žege te su savršena kulisa za snimanje predivnih morskih fotografija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌵MARGARETA🌵 (@nezgrapna)

Uz plažu se nalaze beach barovi, a u okolici možete pronaći i terene za odbojku na pijesku, tenis, uređene šetnice i male oaze idealne za piknik u guštiku, odnosno borovim šumicama koje nude bijeg od ljetne žege. Ono što je toliko posebno kod ove plaže je to što je ona pomirila naizgled nepomirljivo – ponudu za obitelji i ponudu za mlade. Tako ovdje možete djecu slobodno pustiti da se igraju u pijesku bez straha, a istovremeno će svatko željan partijanja malo dalje od Pudarice naći klub Santos, u kojem se svaku večer tijekom ljeta održavaju pjena partyji u bazenu.

Dakle, preko noći je Pudarica centar zabave, a tijekom dana mirna morska oaza. Idealan spoj koji nudi za svakoga ponešto.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli M.M. (@marina.mrsic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbara Francioni (@barbarafrancioni)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli M A R I E (@marieflauss)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Explore.Dream.Discover (@iosif.ph)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gabriela (@gabrielkaa_k)

PutovanjaHrvatskaRab skriva jednu od bajkovitijih plaža Jadrana, a za koju je malo...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram