Za povratak u ured: Zara ima ‘must-have’ cipele u kojima ćemo spremno zakoračiti u nove pobjede

Elegantne i bezvremenskog dizajna.

Mnogi se do Velike Gospe, odnosno 15. u mjesecu vrate u svakidašnji život, na poslove i u svoje urede te za sobom ostave plaže, idiličan odmor i putovanja. Iako nam to uvijek teško padne, malo lakše povratak na posao podnesemo ako znamo da nas u ormaru čekaju novi poslovni outfiti kojima se možemo veseliti i obilježiti novi radni početak. Zato ovih dana neumorno tragamo za modnom inspiracijom kada je riječ o poslovnim outfitima, a u moru ponude smo na Zarinom webshopu pronašli i cipele vrijedne vaše pažnje.

Radi se o modelu niskih štiklica s potpeticom visine 6 centimetara, a koje imaju otvorenu petu i mašnicu na prstima. Dolaze u krem i klasičnoj crnoj boji, a stilski su toliko bezvremenski elegantne da bi glatko mogle proći i kao suvremeni i kao vintage komad koji smo iskopali na nekom pariškom buvljaku.

Koštaju 35.95 eura, možete ih pronaći na ovom linku, a dobro je znati i da imaju ugrađen posebno debeli jastučić na peti, za veću udobnost pri nošenju. Lijepo će izgledati i uz hlače i uz haljine, a uz najlonke ih možete nositi i tijekom cijele jeseni.

FotoZara
ModaTrendoviZa povratak u ured: Zara ima 'must-have' cipele u kojima ćemo spremno...

Na ovim radionicama gipsa možete napraviti predivnu uspomenu

Morra Ceramics otvorio je novi studio s potpuno novim kreativnim radionicama od gipsa u Zagrebu, gdje možete doći i stvoriti nezaboravnu uspomenu sa svojim...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram