Suđenje desetljeća na Netflixu: Dokumentarac o razvodu Johnnyja Deppa ruši sve rekorde gledanosti

Ova 'sapunica' ne prestaje fascinirati javnost.

Prošlog je tjedna na Netflix stigao dugoočekivani dokumentarac o razvodu Johnnyja Deppa i Amber Heard, glumačkog para koji je i svojom vezom, a i njezinim prekidom neprekidno izazivao veliko zanimanje tabloida i fanova. Velika glumačka zvijezda Depp tako je oženila mnogo mlađu Amber Heard, glumicu u usponu, no sreća je bila kratkog vijeka – jer se čini da je puno duže trajalo suđenje i cijela skandalozna ‘sapunica’ oko njihova razvoda.

Podsjetimo se, par je u braku bio od 2015. do 2017. godine, a prošlog su proljeća neprekidno bili u medijima zahvaljujući sudskoj parnici u kojoj su se borili u sporu za klevetu, a cijelo se suđenje pratilo online. Cijela zavrzlama izazvala je neviđen interes javnosti, a društvo se posve podijelilo na dva tabora – Heard i Depp te nije bilo osobe koja je o ovom slučaju bila u ‘sivoj’ zoni, svi su imali tim za koji su ‘igrali’.

Sada je Netflix o cijelom slučaju objavio dokumentarac koji se već danima ne skida s trona najgledanijeg novog naslova streaming diva. Kao što znamo, porota je u konačnici 1. lipnja 2022. donijela presudu u korist Deppa, no što se sve odigravalo iz kulisa sudnice možete saznati u ovom hit dokumentarcu koji će vas bez sumnje držati prikovane za TV ekrane. Nekad stvarno nema bolje zabave od skandala slavnih i bogatih.

Trailer pogledajte u nastavku.

LifestyleKulturaSuđenje desetljeća na Netflixu: Dokumentarac o razvodu Johnnyja Deppa ruši sve rekorde...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram