Novi &Body event na koji morate otići: Pričajmo o temi koja će kad tad zanimati svaku ženu

Ovog puta se humanitarni &Body event bavi pitanjima menopauze i perimenopauze.

Menopauza je pojam koji kod mnogih žena izaziva strah – povezujemo ga s predrasudama, pojmom starenja i neugodnih zdravstvenih nuspojava, a zapravo se o samoj menopauzi i perimenopauzi malo toga zna, odnosno malo se o njoj kao o neizbježnoj pojavi priča s gledišta čistog zdravstvenog aspekta. Menopauzu tako doživljavamo kao kraj svoje plodnosti, urušavanje ženstvenosti i dokaz starenja, a rijetko žene i među samima sobom otvoreno pričaju o svim problemima s kojima se susreću tijekom tog životnog perioda.

Kako je životni vijek ljudi sve duži, zapravo se može dogoditi da i trećinu života provedemo u menopauzi – pa bismo ipak o njoj trebali znati nešto više. Zbog toga se 2.9., u subotu, održava peti po redu humanitarni &Body event koji organizira naša plesačica i fitness trenerica Andrea Solomun. Andrea je ponukana razgovorima sa svojim klijenticama odlučila organizirati poseban edukativni event na temu ‘Menopauza: Postizanje balansa i punog potencijala’.

‘Novim eventom želim svima koje muče putanja u vezi menopauze dati odgovore na što više nedoumica, dati im mogućnost izmjene iskustava te im pokazati kako postići balans i vidjeti nešto pozitivno u promjenama koje im se događaju’, rekla je Andrea, inače vlasnica trening centra Andrea’s room i pokretačica well-being workout &Body programa.

Za razliku od prethodnih, ovaj peti po redu &Body event neće se održati u Andrea’s Roomu, već u veganskom restoranu Oaza Joyfull Kitchen na adresi Radićeva 9, u samom srcu centra Zagreba. Event započinje u 10 sati, a trajat će do cca 14 sati istog dana te će posjetitelji moći slušati diskusiju stručnjaka na ovu temu, kao i sudjelovati u kasnijoj raspravi.

Event će otvoriti sama Andrea predavanjem na temu formule za dugovječnost, a potom će uslijediti predavanje ginekologice prof.dr.sc. Marine Šprem Goldštajn na temu menopauze. Nakon pauze slijedi panel u kojem će uz Andreu i Marinu sudjelovati Davorka Herman, dr.med., spec. interne medicine, subspec. endokrinologije i dijabetologije, Alma Bunić, dipl.ing. nutricionist i Paula Franceković, mag.nutr i osnivačica prehrambenog savjetovališta Kaliks koje će se dotaknuti tema kao što su disbalans hormona. Dobro je znati da će u eventu biti moguće sudjelovati i putem Zooma.

Cijena kotizacije je 50,00 EUR, a sav novac bit će doniran Udruzi Sve za nju. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 31. kolovoza 2023. na mail: andbody@andreasolomun.com uz napomenu da je broj mjesta ograničen. Za više informacija o &Body programu posjetite: https://andreasolomun.com/.

LifestyleZdravljeNovi &Body event na koji morate otići: Pričajmo o temi koja će...

U parku Bundek uskoro se održava 58. Međunarodna vrtna izložba Floraart

Izložba, koju organiziraju Zagrebački holding, podružnica Zrinjevac i Grad Zagreb, ove godine održava se pod motom „Cvijet za bolji svijet“.   Više od stotinu izlagača...

Baby Centar stiže u Vukovar!

Baby Center je danas prisutan diljem Hrvatske kako bi pružio kvalitetnu podršku i rješenja za roditelje i djecu. Od Pule do Dubrovnika i od...

Kakve rezultate možete očekivati nakon dva mjeseca korištenja Ducray Melascreen linije?

Osim oštećenja kožne barijere nastalih uslijed izlaganja suncu, dvije su popratne pojave i dehidracija kože te izražene hiperpigmentacije. Ducray, vodeći stručnjak za dermatološku njegu kože, predstavlja...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram