Jedva čekamo pogledati novi film Bradleyja Coopera o najvećoj ljubavnoj priči Hollywooda

Šuška se i da će zaraditi nekoliko nominacija za Oscara.

Bradley Cooper je neosporno jedan od najvećih holivudskih zavodnika i glumac, ali i redatelj velikog kalibra, a ove nam zime donosi svoj novi film, ‘Maestro’, na Netflix. Naime, nakon njegovog velikog hita s Lady Gagom, ‘Zvijezda je rođena’, Bradley je odlučio na veliko filmsko platno dovesti još jednu dirljivu ljubavnu priču – ovog puta temeljenu na istinitim događajima.

Radi se o ljubavnoj vezi legendarnog dirigenta i filmskog skladatelja Leonarda Bernsteina i njegove odabranice, aktivistkinje Felicije Montealegre Cohn Bernstein, a koju će utjeloviti Carey Mulligan. Njihova se ljubavna veza smatra jednom od najčvršćih, ali i najneobičnijih u Hollywoodu, a već se sad počelo govorkati kako bi se i Cooper i Mulligan mogli naći među favoritima za nagradu Oscar za svoje izvedbe u ‘Maestru’. Inače, Leonard Bernstein je znan kao autor kultne filmske glazbe za mjuzikl ‘West Side Story’ i ‘On the Waterfront’.

Zanimljivo je da se Cooper u ovom novom svom filmu našao u ulozi glavnog lika i u ulozi redatelja, kao i koscenarista pa je zaista imao pune ruke posla. Film u kina dolazi 22. studenog, a već 20. prosinca bit će dostupan za gledanje i na Netflixu.

Da se radi o filmu vrijednom pažnje dokazuje i činjenica da su mu producenti Steven Spielberg i Martin Scorsese, a ostatak glumačke ekipe čine Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Michael Urie, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton i Miriam Shor. Teaser trailer vas čeka u nastavku.

LifestyleKulturaJedva čekamo pogledati novi film Bradleyja Coopera o najvećoj ljubavnoj priči Hollywooda

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram