Mango ima najtraženiju bundicu sezone – influencerice je obožavaju, a dolazi u dvije boje

Apsolutno presladak komad.

Svake se godine u ponudi high street brendova pojavi barem jedan ‘IT’ kaput ili jakna koju u svoju garderobu uvrste sve trendseterice i influencerice svijeta. Ove godine to je slučaj s bundicom od umjetnog krzna iz Manga, a koja nas je opčinila svojom jednostavnom, minimalističkom ljepotom.

Presladak model jaknice/bundice dolazi tako u dvije zanimljive boje, smeđe-zelenoj i bež, a krase ga i kopče i obrubi na rukavima i ovratniku od kože. Topao, udoban i bezvremenskog dizajna, ovaj kaputić oličenje je stylish zimskog komada koji svaku odjevnu kombinaciju podiže na višu razinu. Očekivano, čim su ga otkrile žene diljem svijeta, postao je među najtrendi komadima o kojima bruji Instagram – pa je zato svoj primjerak teško dohvatiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Débora Rosa (@deborabrosa)

Naime, u smeđe-zelenoj boji ova je bundica trenutno rasprodana u svim veličinama, ali najavljena je obnova zaliha. Bež bundica trenutno je na stanju po cijeni od 119.99 eura, a možete ju kupiti putem ovog linka. Svakako požurite da se i ona ne bi razgrabila.

ModaTrendoviMango ima najtraženiju bundicu sezone - influencerice je obožavaju, a dolazi u...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram