Donosimo vam nekoliko savjeta za uređenje dnevnog boravka

Pet savjeta...

Dnevni boravak je najčešće najveći i najomiljeniji prostor u domu. U njemu se odmaramo, družimo s obitelji i prijateljima i zato je važno da bude lijepo i ugodno uređen. Donosimo vam nekoliko savjeta kako ga osvježiti malim preinakama i dekoracijama.

Zidovi u boji

Promijeniti boju zida jedan je od najjeftinih načina kako prostor osvježiti i učini posebnim. Odabir boje uskladite s ostatkom namještaja i ne plašite se konkretnijih boja – dat će prostoru dozu upečatljivosti.

@_charlottesweeting_

 

Detalji

Prostor upotpunite zanimljivim detaljima – jastuci, vaze, ukrasne svijeće… uz to što će dati posebnu toplinu, naglasit će i vaš stil.

@agodmar

 

Polica za knjige

Polica za knjige ne mora biti velika i zauzimati puno prostora, a jako lijepo se uklapa u svaki stil uređenja. Uz to, pogled na policu i knjige sjetit će vas na vaša omiljena štiva.

@bohobeachbungalow

 

Lijepa lampa

Uz to što će osvijetliti prostor na topliji i diskretniji način od stropne rasvjete, lampa je uvijek lijep dekorativan detalj.

@_charlottesweeting_

 

 

Uredite zidove

Netko preferira slike, netko fotografije, netko ogledala… naravno, pametnim odabirom možete iskombinirati sve zajedno.

@prettypennystyling
Jolie domInterijeriDonosimo vam nekoliko savjeta za uređenje dnevnog boravka

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram