Zara Pre-Owned opcija stigla u Lijepu Našu! Možete kupiti, prodati ili donirati rabljene komade

High street brend pokušava se ‘umiliti’ onima koji ga optužuju za ekološku neodrživost. Što vi mislite?

Zara odavno definira trendove u svijetu mode. Osim kopiranja dizajnerskih, high end komada, Zara svojim fanovima nudi i obilje originalnog dizajna, odličnih beauty proizvoda, pa čak i detalja za dom, a svako malo iznenade nas novim novitetima kojima žele doskočiti potrebama i zahtjevima javnosti.

Tako se već neko vrijeme govori kako Zara ne pazi na održivost te promiče fast fashion, trend pretjeranog konzumerizma i neprestane kupovine odjeće koja nam zapravo ne treba, pa se sada brend odlučio malo ‘ispolirati’ i očistiti svoj obraz u tom smislu. Naime, ovaj high street div uveo je Zara Pre-Owned opciju za sve korisnike, a koja je dostupna i u Hrvatskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸 ZARA OUTFITS 🌸 (@zara.outfits)

Radi se o opciji da Zarinu stranicu koristite kao webpage za buvljak na kojem se prodaju nošeni, second hand Zarini komadi. Možete ih donirati, prodavati ili kupovati, a naravno, karakteriziraju ih snižene cijene. Cilj je naravno produžiti životni vijek odjevnih predmeta i modnih dodataka s potpisom Zare, kada vam dosade ili vam se više ne sviđaju.

Tako je brend u vlastiti webpage ugradio još jednu funkciju, a ova hrvatska platforma tek je započela s radom i već je puna cool komada. Cijelu ponudu možete pogledati ovdje, kao i naručiti popravak svog komada ili vlastiti staviti na prodaju!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸 ZARA OUTFITS 🌸 (@zara.outfits)

ModaModa vijestiZara Pre-Owned opcija stigla u Lijepu Našu! Možete kupiti, prodati ili donirati...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram