Radionice s vinom i slikanjem obožavamo, a sad su postale još bolje jer uključuju i pse!

Ovo je event u kojem svakako želimo sudjelovati.

Koncept druženja u sklopu Wine & Paint radionica odavno nam je poznat, a sudeći po tome koliko je taj tip radionica popularan, čudi nas da još netko nije imao priliku sudjelovati u ovom tipu eventa. No, bilo da još niste iskusili čari slikanja s čašom u ruci ili pak želite još jednom, u gradu se pojavila nova radionica tog tipa koja bi vas itekako mogla zaintrigirati. Naime, radi se o Paint & Paws radionici – koja spaja slikanje i kućne ljubimce!

Paint & Paws je presladak novi koncept koji će oduševiti sve ljubitelje životinja. Organizira ga Pet Atelier, pet shop sa zagrebačke Kajzerice, a koji je ove godine umjesto tradicionalnog božićnog domjenka odlučio organizirati ovu posebnu radionicu za vlasnike pasa i njihove najbolje četveronožne prijatelje.

Već je održan jedan ovakav event, na kojem se vodenim bojama na platnu slikao prigodni božićni motiv, koristeći kao ‘kistove’ pseće šapice prisutnih pasa. Četveronožnim prijateljima je poslužena i poslastica te vino za pse, a pogostili su se i vlasnici koji su za uspomenu kući ponijeli remek-djelo koje je njihov ljubimac naslikao nožicama. Na kraju su svoju sliku dodatno mogli pravim kistovima doraditi vlasnici – a ni nisu morali, svatko je mogao birati.

S obzirom na uspjeh prve radionice, sljedeća je već zakazana za subotu, 16. prosinca, a u najavi ima još datuma. Sve informacije pratite na njihovom Instagram profilu te ne propustite ovo posebno druženje koje zbližava čovjeka i životinje.

Jolie domŽivot sa stilomRadionice s vinom i slikanjem obožavamo, a sad su postale još bolje...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram