Nakon skijanja idemo jesti u McSki kolibu, idiličnu verziju McDonaldsa na ski stazi

Zanimljivija opcija od tradicionalnih kobasica.

Sezona skijanja na alpskim padinama otvorena je prije mjesec dana, a na nekim mjestima u Norveškoj i SAD-u i ranije. Skijanje je mnogima omiljena zimska aktivnost zbog koje su neki voljni preskočiti čak i ljetovanje, samo kako bi zimi na tjedan ili dva uživali u snježnim padinama. Beskrajna bijela prostranstva, sunce i pogled na planinske vrhove iznad oblaka – može li bolje?

Može ako u cijelu priču uključimo još i dobru hranu.

Naime, svi znamo da skijanje itekako troši kalorije, a od boravka na svježem, zimskom zraku uz tjelovježbu dodatno ogladnimo. Zbog toga na svim skijalištima svijeta uvijek postoje malene restoranske kućice, kafići ili gostionice u kojima se možemo okrijepiti ili uzeti predah, a najsimpatičniju skijašku kućicu s hranom našli smo u Švedskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Irene Boskma (@ireneboskma)

Radi se o McSkiju, odnosno McDonaldsu smještenom u drvenu kolibicu na skijaškoj padini Lindvallena, skijališta smještenog 320 km sjeverozapadno od Stockholma. Koncept je jednostavan te zapravo oponaša onaj drive-througha, a bazira se na ideji da do prozorčića kućice doskijate, naručite svoj McDonalds obrok, te ga zatim na suncu i u snijegu pojedete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandy in Schweden (@sandy_in_sweden)

Ova McSki kućica radi od 1996., a u periodu od tada do danas poslužila je više od milijun obroka s jelovnika koji po ničemu nije različit od ostalih, klasičnih McDonaldsa.

Osim jedenja na ski terasi, na otvorenom, postoji i opcija sjedenja unutra za 140 osoba, pa se možete po volji i ugrijati. Mi smo sigurni da bismo tu voljeli pojesti neki brzi i slasni obrok.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kidsindebergen (@kidsindebergen)

PutovanjaMeđunarodna putovanjaNakon skijanja idemo jesti u McSki kolibu, idiličnu verziju McDonaldsa na ski...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Obiteljski hotel kraj plaže u kojem je svaki trenutak uživanje

Moderna udobnost ovdje vas priprema za sporiji tempo života. Svaki je trenutak pozivnica na proslavu sadašnjosti. Brojne zanimljive aktivnosti i gurmanska iskustva isprepliću se...

Iz maštaonice Johna Krasinskog stigao je film za cijelu obitelj!

Blitz i CineStar Cinemas su ovoga vikenda bili mjesto smijeha i odlične zabave i atmosfere okupivši  brojne mališane i njihove roditelje povodom premijere filma...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram