Cipele koje će obilježiti sve partyje sljedeće godine!

Ove točkaste ljepotice papreno koštaju, ali ih i dalje želimo.

Već smo više puta proteklih godina pisali o brendu Aminah Abdul Jillil, jednom od najpoznatijih brendova luksuznih cipela na svijetu – a sada ga moramo opet spomenuti i to zbog neodoljivih točkastih štikli s mašnom koje smo na njihovom webshopu pronašli. Polka dot štikle koje su u pitanju osvojile su nam srce na prvi pogled, a ono što ih čini posebno šarmantnima je golema mašna koja se veže oko gležnja – te tako djeluje kao stilski dodatak, ali i kao funkcionalna vezica koja stabilizira cipelu na nozi.

Aminah Abdul Jillil cipele pokorile su svijet u posljednjih 10 godina, a danas ih se može naručiti u preko 50 zemalja svijeta. Ženstvena estetika kombinirana s najboljim materijalima i vrhunskom izradom čine ove cipele modnom žudnjom žena diljem svijeta, pa ih tako na svojoj fashion wish listi imamo i mi.

Konkretno, par o kojem danas pišemo košta 598 dolara, što nije mala cijena, a možete ga naručiti putem ovog linka. Oličenje luksuza i seksepila, s dodatkom zaigranosti koje donosi polka dot uzorak, ove štikle itekako možemo zamisliti u ormaru junakinja ‘Seksa i grada’, a vjerujemo kako je samo pitanje vremena kada će osvanuti i na Instagram profilima influencerica.

ModaTrendoviCipele koje će obilježiti sve partyje sljedeće godine!

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram