Nose se seksi, a tople veste i haljine spuštenih ramena. Imamo 10 cool modela

Za one dane kada želimo biti ženstvene, a opet ne kompromitirati udobnost i funkcionalnost looka.

Nove zimske kolekcije odjeće high street brendova vrlo jasno pokazuju koji će trendovi obilježiti ovu sezonu – tako su police virtualnih online dućana preplavili komadi leopard uzorka, debele bundice u stilu ‘mob wife’ estetike te mašnice, ali i pletivo spuštenih ramena. Ovaj trend nošenja pletenih majica, topova, haljina i pulovera spuštenih, golih ramena prelio se iz 2023. u 2024., a trenutno najveći izbor jako cool modela ima Zara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NA-KD.com (@nakdfashion)

Zara je kao i uvijek predvodnica u formiranju trendova na high street sceni, a ovog siječnja u kolekciji noviteta za 2024. osvanule su brojne i raznobojne varijacije na temu komada s golim ramenima. Od mekih pulovera snježno bijele boje, preko seksi mini haljina za izlaske sa spuštenim ramenima, pa sve do topova i majica koje imaju asimetrično jedno golo rame.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NA-KD.com (@nakdfashion)

Najzanimljivije modele izdvojili smo u nastavku – sigurno smo da će vam se ova estetika koja kombinira udobnost i cozy feel pletiva te zavodljivost gole kože svidjeti.

29.95 eura
29.95
25.95 eura
19.95 eura
35.95 eura
22.95 eura
15.95 eura
7.99 eura
15.95 eura
9.99 eura
ModaTrendoviNose se seksi, a tople veste i haljine spuštenih ramena. Imamo 10...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Svjetsku popularnost stekli inovativnim optičkim materijalima. U Zagrebu napokon FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen, vodeći nišni brend u optičkoj industriji stigao je u zagrebački Opto Centar. Inovativne jednogodišnje kolekcije, kreirane jedinstvenim kombinacijama hipoalergenih materijala, više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram