High street cijena, ali vrhunski high end dizajn: Mango torbica koju želimo

Dio je nove kolekcije i još uvijek je ‘na stanju’.

Moć modnih dodataka je golema – uz dobar odabir efektnih cipela, sunčanih naočala, šala ili torbe možete i najbazičniji outfit podići na posve novu razinu. Jednostavni T-shirt i traperice zablistat će uz upečatljivu torbicu, a jednu koja izgleda kao vrhunski dizajnerski komad smo pronašli u novoj Mangovoj kolekciji.

Kako su prošlu godine obilježile torbe u obliku polumjeseca, taj se trend nastavio i u 2024., a jedan divan model sada nam je tako zapeo za oko i na Mangovom webshopu. Radi se o torbici u dvije boje, konjak smeđoj i crnoj, a koja se nosi na ramenu ili u ruci, a izgleda jako stylish te neodoljivo podsjeća na dizajnerske skandi komade.

Luksuzan kožni izgled ove Mango torbice platit ćete samo 45.99 eura, a trenutno je ima na zalihi te možete putem ovog linka naručiti svoj primjerak. Na spoju ručke i ‘tijela’ torbe nalazi se i efektan, a opet decentan detalj čvora, koji dodatno podiže ovu torbicu na stilskoj ljestvici. Zbog neutralnih tonova, ovaj komad može se uklopiti u svačiju garderobu i stil, a odlična je zamjena za puno skuplje high end polumjesec torbe.

FotoMango
ModaTrendoviHigh street cijena, ali vrhunski high end dizajn: Mango torbica koju želimo

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram