Mala peta i špic, vratile su se cipele koje su vladale 90-ima

Mango ima odličan izbor ako ih želite uhvatiti!

Već nekoliko sezona svjedočimo vraćanju trendova iz srednjih i kasnih 90-ih pa je bilo pitanje trenutka kada će opet na scenu stupiti cipela jako karakteristična za to doba. Dok ih generacija Z trenutno s oduševljenjem prihvaća, milenijalci se itekako sjećaju vremena kada niti jedan izlazak nije mogao proći bez cipela s malom petom od otprilike 3 cm i istaknutim, produljenim špicom!

Nekima savršeno chic, a nekima u kategoriji “nikada pa ni onda”, ove udobne salonke s otvorenom petom vladat će proljetnim outfitima kako sada stvari stoje. Njihova popularnost nije iznenađujuća s obzirom na to da se modni trendovi često vraćaju, donoseći sa sobom dozu nostalgije koja privlači i nove generacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by inna fisun (@fisunka)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izi Angus (@iziangus)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ginevra Mavilla (@ginevramavilla)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Rovenska (@alina_rovenska)

Ako ne možete dočekati proljeće i već sada želite nositi ove super udobne salonke, možda je pametno da provjerite ponudu Manga koji je nekoliko verzija uključio u svoj asortiman. Pronaći ćete par koji je vidno inspiriran MiuMiu slingback lakiranim cipelama, ali i još nekoliko verzija koje bi vam se lako mogle svidjeti ako volite estetiku 90-ih. Sve vas čekaju u nastavku zajedno s naznačenim cijenama!

Fotomango
ModaTrendoviMala peta i špic, vratile su se cipele koje su vladale 90-ima

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram