Valentinovo je prošlo, ali Zarin top u obliku simbola ljubavi zarobio nam je srce!

Novi viralni komad za kojeg se influencerice otimaju.

Dan zaljubljenih, odnosno Valentinovo, već je iza nas, ali nama je i dalje na pameti samo ljubav i svi njezini simboli. Stalno nailazimo na preslatke pidžame s motivom srca, ili pak šalice oslikane na sličan način, a sada smo nabasali i na Zarin top koji doslovno dolazi u obliku velikog srca – a u koji smo se zaljubili na prvi pogled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ksenia (@wustova)

Radi se o viralnom Zarinom topu-srcu, a koji se trenutno rasprodaje rekordnom brzinom. Ovaj kratki, voluminozni topić koji je oblikovan kao veliko srce na tijelu, te dolazi u nježnoj krem boji vanilije, zaludio je svojom dopadljivošću društvene mreže i profile influencerica. Po cijeni od samo 22.95 eura, ovo je pravi statement komad za koji ne trebate posegnuti duboko u džep.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🦋JULIA BOREIKO🦋 (@julia.boreiko)

Uz specifičan kroj, lagani dekolte, tanke naramenice i s teksturom tkanine koja podsjeća na ružine latice, ovaj Zarin komad pravo je oličenje romantičarske estetike, pa ne čudi da za njim vlada velika potražnja. Pronaći ga možete putem ovog linka – ako još ima vaših brojeva.

ModaTrendoviValentinovo je prošlo, ali Zarin top u obliku simbola ljubavi zarobio nam...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram