Vrijeme je za obiteljsku avanturu: Ulaznice za najbliži nam LEGOLAND su snižene!

Ovog proljeća palimo auto i idemo u Bavarsku.

Svi fanovi Legića, ali i obožavatelji zabavnih parkova općenito, ovog će proljeća doći na svoje. Naime, Hrvatskoj najbliži LEGOLAND uskoro otvara svoja vrata za novu sezonu avantura, a trenutno su u prodaju puštene i jeftinije, snižene ulaznice – pa je pravo vrijeme da iskoristite akciju i isplanirate obiteljsko putovanje!

Bilo da želite razveseliti svoju djecu ili ste pak sami ljubitelj famoznih LEGO kockica, s ovim izletom ne možete pogriješiti. Zato kupite svoju kartu i jedan od vikenda sljedećih mjeseci iskoristite za posjet Bavarskoj, odnosno gradu Günzburgu, gdje se smjestio LEGOLAND Deutschland Resort. Ovaj resort i zabavni park kompletno je posvećen LEGO kockicama, a otvoren je 2002. godine. Ovdje možete iskusiti razne adrenalinske vožnje, poput onih u Gardalandu, ili pak razgledati minijaturne LEGO svjetove koji će vas odvesti na putovanje kroz razne metropole svijeta ili pak krajolike iz bajki. Osim toga, tu su i vodene atrakcije na kojima ćete se malo smočiti.

Uživanje u ponudi parka je zagarantirano, baš kao i to da ćete pronaći nešto po svom guštu. Za one koji ne vole adrenalinske aktivnosti tako postoje i opcije sudjelovanja u LEGO radionicama, odnosno vježbanju gradnje LEGO kockicama te stvaranje vlastitih LEGO kreacija. Ulaznice se već sada mogu kupiti po sniženoj, akcijskoj cijeni, a sve informacije pronađite klikom na link.

PutovanjaMeđunarodna putovanjaVrijeme je za obiteljsku avanturu: Ulaznice za najbliži nam LEGOLAND su snižene!

Na ovim radionicama gipsa možete napraviti predivnu uspomenu

Morra Ceramics otvorio je novi studio s potpuno novim kreativnim radionicama od gipsa u Zagrebu, gdje možete doći i stvoriti nezaboravnu uspomenu sa svojim...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram