Zagreb dobio nove direktne letove s brojnim metropolama: Koju vi birate?

Nama se sviđa ideja jednog brzinskog izleta u Berlin, a vama?

Croatia Airlines ovaj nas je tjedan oduševila odličnim novostima – uvođenjem brojnih direktnih letova iza Zagreba do europskih metropola do kojih dosad nismo imali tako brzu i jednostavnu poveznicu. Naime, na sajmu turizma ITB Berlin, naš avioprijevoznik je najavio povećanje mreže letova iz Zagreba i Splita, a među najzanimljivijim novim najavljenim linijama su ona za Berlin, Stockholm i Tiranu.

Bilo da želite malo uživati u skandinavskim pecivima u Stockholmu ili pak partijati u Berlinu, nećete morati više bankrotirati da dođete do tih gradova. Linija Zagreb-Berlin prometovat će 3 puta tjedno i to za cijenu povratne karte već od 149 eura! Do Stockholma ćete moći doći za samo 10 eura više, a do Tirane za deset eura manje – pa je to sve ‘tu negdje’.

Ove linije su pokušaj Croatia Airlinesa da dodatno zaradi tijekom vrhunca turističke sezone, a uopće ne sumnjamo da će uvođenjem ovih direktnih letova profitirati i sama kompanija, ali i domaći i strani turisti. Tijekom ljeta će tako iz Zagreba letjeti 18 linija, a i Split će imati bogatu avio mrežu, među kojom je najzanimljiviji direktan let do Istanbula. Sad je to već takvo proširenje ponude destinacija da se teško odlučiti gdje se prije zaputiti!

PutovanjaMeđunarodna putovanjaZagreb dobio nove direktne letove s brojnim metropolama: Koju vi birate?

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram