Argeta à la Stari Kaštel: ekskluzivan gurmanski doživljaj u srcu Zagreba

Argeta, jedna od vodećih pašteta na hrvatskom tržištu, premijerno na zagrebačkom Cvjetnom trgu pripremila posebni, ekskluzivni doživljaj.

Ljubimica najzahtjevnijih gurmana, Argeta Exclusive, može se doista pohvaliti s novim okusom, Argeta à la Stari Kaštel, koja je prva Argeta s voćno-mednom aromom. Kao što i priliči njenom ograničenom izdanju,  Argeta Exclusive gostima je bila ponuđena na ekskluzivan način. Tako su  gosti i prolaznici  radi pravog prestižnog iskustva mogli hodati po crvenom tepihu, ući u limuzinu i prepustiti se gurmanskom užitku.

_mg_0896s

Podsjetimo, Linija Argeta Exclusive rezultat je suradnje Argete s vrhunskim restoranima i njezini su proizvodi odraz karaktera i osobnog pečata poznatih svjetskih kuhara koji svojim sudjelovanjem odaju priznanje Argetinoj kvaliteti.

_mg_0881s

Jedinstvena gurmanska prezentacija novog limitiranog namaza s dimljenim brancinom, kruškama i slatkim medom  oduševila je kušače. Argeta à la Stari Kaštel djelo je talentiranih ruku mladog kuharskog virtuoza Nikole Tadijanovića iz istoimenog restorana, mjestu rođenja prve Argeta paštete s voćno-mednim okusom. Prema riječima vlasnika restorana, Davida Severa, suradnja s Aregtom bila je velika čast za cijelo osoblje Starog kaštela te da su jako ponosni na novi okus. Stoga ne čudi činjenica da su svježu paštetu od dimljenog brancina, kruški i meda uvrstili u redovnu ponudu svog restorana.

arg_exc_stari-kastel_pakiranje

Za uspomenu na posebni doživljaj i daljnje gurmanske užitke svi su gosti ponijeli novu kombinaciju izabranih okusa koji čine savršen spoj nove Argete Exclusive.

GastroJolie apetiteArgeta à la Stari Kaštel: ekskluzivan gurmanski doživljaj u srcu Zagreba

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram