Najljepše haljine ovog proljeća dolaze iz radionice Diane Viljevac

Dolaskom proljeća i toplih sunčanih dana, baš kao i priroda, mijenja se i naša garderoba, a želja za osvježenjem garderobnog ormara ide ukorak s brojnim svečanim prigodama, ali i neobaveznim druženjima kojih smo itekako željni nakon duge hladne zime koju uglavnom provedemo u toplini doma.

Diana Viljevac, dizajnerica bez čijih haljina žene više ne mogu zamisliti važne prigode i za ovu toplu sezonu pripremila je kolekciju koja plijeni pažnju svojom kreativnošću, ali i vrhunskom izvedbom.

U elegantnoj minimalističkoj proljetnoj kolekciji dizajnerice poznate po izrazito ženstvenim kreacijama tako možete pronaći  lepršave haljine od mnogima omiljene ljetne tkanine – viskoze, osvježene ženstvenim, nježnim koloritom i dizajnom koji odiše prepoznatljivim potpisom, a istovremeno je potpuno drugačiji od svih haljina iz prošlih kolekcija. Neke od haljina osvježene su samo senzualnim prorezima pa i u tamnim bojama postižu dinamičan izgled, dok je dio kolekcije prožet jednostavnom elegancijom dodatno naglašen naborima i formom koja naglašava figuru.

Zaokret se događa kroz modele jednostavne siluete, ali dinamičnih boja, a u pitanju su uglavnom duge haljine, savršene za ljetna vjenčanja. Ipak, u kolekciji dominiraju midi haljine, a složit ćete se da je upravo midi, idealna dužine za sve dnevne i večernje prigode.

Vrhunac ove divne kolekcije su haljine s ručno izrađenim ukrasima, besprijekorno odrađenog dizajna kako bi se istaknula ženstvenost i detaljima koji svakoj dami koja je odjene daje specifičan modni identitet.

Kod odabira boja, Viljevac ostaje vjerna monokromatskoj harmoniji po kojoj je i prepoznatljiva, budući da vjeruje da takav pristup  ženama daje mogućnost vrlo malim intervencijama u vidu modnih dodataka pretvoriti kreaciju iz nevjerojatno elegantne u onu koja je nosiva u svakodnevnim prilikama. Posebno mjesto u kolekciji zasigurno zauzimaju i statement modeli, koji uz suptilnu pomoć ručno rađenih detalja, haljine pretvaraju u mala umjetnička djela. I u proljetno/ljetnoj kolekciji Dijane Viljevac, korištena je mnogima omiljena čipka, ali i dodaci od romantičnog tila i jedno posebno iznenađenje – mini haljina podcrtana vintage notama, a oplemenjena raskošnim cvjetnim uzorkom.

Dodatno se inspirirati za predstojeću sezonu,  možete u salonu Dijane Viljevac u Dežmanovoj 4, na web shopu www.dianaviljevac.com, i na društvenim mrežama.

ModaModa vijestiNajljepše haljine ovog proljeća dolaze iz radionice Diane Viljevac

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Naša poznata modna stilistica Ivana Pavić priprema proljetno izdanje radionice Stilska jednadžba

Kroz uslugu online stilističkog savjetovanja “Virtual Stylist” razbila je stigmu kako su modni stilisti rezervirani samo za povlaštene i ponudila uslugu koja pred vas servira gotove...

Iz maštaonice Johna Krasinskog stigao je film za cijelu obitelj!

Blitz i CineStar Cinemas su ovoga vikenda bili mjesto smijeha i odlične zabave i atmosfere okupivši  brojne mališane i njihove roditelje povodom premijere filma...

Svjetsku popularnost stekli inovativnim optičkim materijalima. U Zagrebu napokon FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen, vodeći nišni brend u optičkoj industriji stigao je u zagrebački Opto Centar. Inovativne jednogodišnje kolekcije, kreirane jedinstvenim kombinacijama hipoalergenih materijala, više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram