Novo mjesto u Zagrebu koje će vas vratiti u neka prošla vremena

Umjetnost, gastro užitak ili pak zabava, put je ovo u svijet koji pomiče granice. Upoznajte novi konceptualni klub Zagreba – FRIZER ZA DAME I GOSPODU. Dugo smo čekali mjesto koje ćemo zavoljeti na prvu, destinaciju koja će nam ponuditi bijeg od stvarnosti. Svega nekoliko koraka od glavnog zagrebačkog trga, u Tkalčićevoj 7, na poluetaži, od sutra se otvara jedan novi svijet.

Novi koncept FRIZER ZA DAME I GOSPODU mjesto je susreta koji će nas svojim uređenjem vratiti u neka prošla vremena, no već svojom zvučnom kulisom vodi nas u svijet današnje najtraženije svjetske glazbe kojim vladaju Marco Carola, Loco Dice i slični DJ-i. Glazbe koja je najjači trenutni adut svjetskih destinacija poput Berlina, Tokija, Ibize i Londona.

fpf_3293

Iza prekrasno uređenih više od sto kvadrata FRIZERA ZA DAME I GOSPODU stoji tim koji radi Ultra Europe Festival, La Bodega lanac barova te otok Obonjan. Novom gastro – zabavnom destinacijom visoko podižu ljestvicu kad je ponuda Zagreba u pitanju. FRIZER nudi nesvakidašnja gastro uzbuđenja, vikendom DJ gostovanja i vrhunske partije, te dnevni bar s kojim ćete vrlo brzo postati intiman prijatelj. FRIZER radi svakim danom od 08 do 02 sata.

fpf_3308

Na samom ulasku u ovaj nesvakidašnji prostor dočekat će vas stotinu i više godina stara maslina na kojoj su dom pronašle velike ptice. Masivna crna vrata s kosturskim glavama prvo su iznenađenje koje vas očekuje. Jedna od vodećih hrvatskih likovnih umjetnica Marina OKO zavladala je prostorom crtežima na kojima dominiraju dvoglavi jeleni te ženski i muški likovi. Preko puta njih iznad prostora bara nalazi se mural u pločicama umjetnika Miroslava Šuteja koji i danas izgleda impresivno. Prostor je ispunjem namještajem i posuđem karakterističnim za 70-te godine prošlog stoljeća. Svaka od sitnica u prostoru priča neku svoju priču.

fpf_3338

Onu pak glazbenu u danima vikenda pričat će vodeći regionalni DJ-i predvođeni Rub A Dub glazbenikom, pravim imenom Saša Savić. Ovaj Sarajlija jedan je od rijetkih producenata s ovih prostora čija je glazba stalan repertoar vodećeg glazbenog programa s Ibize Music On, a koji je rasprodan cijelu ljetnu sezonu. On će u suradnji s programom BEAT beogradskog glumca Viktora Savića, koji od 2012. godine direktno pomaže urbanu i alternativnu kulturnu scenu, te domaćim DJ-ima  Zagreb ucrtati na mapu poželjnih destinacija koje sviraju ovu, sve popularniju svjetsku glazbu.

LifestyleKulturaNovo mjesto u Zagrebu koje će vas vratiti u neka prošla vremena

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram